Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ФИЛМ “ЂЕНЕРАЛ”: Истина о Дражи!

Филм ”Ђенерал” снима се према истинитим догађајима. У првом плану је највећа офанзива четника против Осовине, у јесен 1943, што је уједно била највећа антиосовинска акција између Источног и Западног фронта у Другом светском рату у Европи. Истовремено, новопридошли шеф савезничких војних мисија при Врховној команди Југословенске војске, генерал Армстронг, следећи наређења из своје команде у Каиру, у критичним тренуцима почиње да постаља невојничке захтеве генералу Дражи Михаиловићу.

У септембру је завршено снимање првих 94 минута филма ”Ђенерал”. Постпродукција тих 94 минута је у току. Наставак снимања је следећег септембра. Филм се снима из два дела зато што није било средстава да се сними одједном. Донације за даљи рад можете уплатити на следећи начин: Динарски рачун: 325-9500500624650-92, код ОТП банке Адреса: ”Погледи” доо, Немањина 16, 34000 Крагујевац Сврха уплате: Донација Пеј Пал налог: [email protected] Имена значајнијих донатора биће објављeна на шпици филма.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ СЛУЖИО ПОМЕН ЈАСЕНОВАЧКИМ ЖРТВАМА: Срби страдали у логорима су свете жртве!

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!