Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДПС НЕ МОЖЕ БОЉЕ: Предсједник и потпредсједници са Миловог канабеа!

На основу одлуке Главног одбора Демократске партије социјалиста да се у складу са утврђеном процедуром и оним што представља демократски стандард спроведу непосредни партијски избори, јуче су у страначким просторијама поднијете кандидатуре за предсједника, потпредсједницу и потпредсједнике партије.

Наиме, Кандидационој комисији која је овлашћена да провјери вјеродостојности и утврди исправност потписа подршке и испуњавање осталих услова, кандидатуру за предсједника предао је Данијел Живковић, за потпредсједницу Александра Вуковић – Куч, а кандидатуру за потпредсједнике Иван Вуковић, Јевто Ераковић, Абаз Диздаревић, Душан Раичевић и Елвир Зврко.

-Овим путем обавјештавамо чланство партије као и заинтересовану јавност да су након формалног утврђивања испуњености свих неопходних претпоставки све наведене кандидатуре прихваћене, те да је на тај начин утврђена збирна изборна листа. Свим кандидатима желимо успјешно представљање, а члановима ДПС-а да својим непосредним гласањем и учешћем у овом процесу буду дио позитивне промјене у политичкој култури Црне Горе и заједнички покажемо да можемо боље, поручује Демократска партија социјалиста Црне Горе.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ФАЛСИФИКАТИ СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ: Стефана Првовјенчаног није крунисао папа, него Свети Сава и то руком Јована Крститеља!

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

ПАРТИЈА ПЕНЗИОНЕРА И УДРУЖЕЊЕ “ПРАВДА”: У Бијелом Пољу ДПС-овци ћутали када су примања била 147 евра, данас критикују када су порасла на 450!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мили5

“БРАЋА”: Српски министар кренуо у Јасеновац да се поклони српским жртвама, па депортован из Хрватске!

Draga-Mastilovic

ДРАГА МАСТИЛОВИЋ: Хитлерове сјенке над Балканом!

рајнке3

ШУШКА СЕ, ШУШКА, РАЈНКЕ ТРАЖИ ОД МИЛОЈКА: Јача борба против “српске пријетње” и Русије, Додик пресрдачно дочекан, Срби могу у владу, али да подрже санкције Москви!

мито

КРУПНЕ ПРИМЈЕДБЕ НА НАЦРТ ЗАКОНА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ: Нема политичке воље да се сузбије мито и злоупотреба државних функција!

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!