Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДЛАКЕ ДПС-А, СМЕТАЈУ ИМ ПОПИСИВАЧИ, ОЛОВКЕ, ГРАФИТИ: Траже да војска уклони српски натпис на улазу у Будву!

Позивамо министра одбране Драгана Краповића, да у домену својих ингеренција са улаза у његов родни град, уклони ратно-хушкачки транспарент којим се потпирује агресија на суверену државу, признату од стране Црне Горе. То је његова дужност као министра одбране државе чланице НАТО-а, и као неког ко је рођен у Будви, граду некадашњем симболу црногорског туризма, који садашња власт покушава да сведе на националистичку паланку, саопштено је из будванског ДПС-а.

-Позивањем да се српска војска врати на Косово, преко транспарента, националистичке групације навођене из разних параобавјештајних служби, чији су припадници очигледно своје уточиште нашли у Будви, а подршку у локалној власти, провоцирају и покушавају да угрозе складни суживот њених грађана, каже се у саопштењу.

ДПС Будва наводи да је овај транспарент срамота овог града, његове локалне управе, али и Владе и надлежних институција које декларативно подржавају европску перспективу Црне Горе, а са друге стране пасивно гледају на националистичка дивљања широм наше државе.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ СЛУЖИО ПОМЕН ЈАСЕНОВАЧКИМ ЖРТВАМА: Срби страдали у логорима су свете жртве!

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!