Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДФ о продужењу притвора предсједнику Будве: Мило Божовић није криминалац, домаће и међународне адресе желе да нас ослабе пред изборе!

‘-Продужење притвора Милу Божовићу представља наставак иживљавања над њим и нашим политичким савезом. Ово је скандалозан правосудни преседан, нарочито из разлога што Божовић и његови адвокати не знају за шта га тужилаштво терети, чиме су му угрожена и основна људска права, наводи се у раговању Демократског фронта.

Из тог разлога, како су оцијенили, тај потез Вишег суда је и продужетак киднаповања градоначелника Будве, али и отежавања ситуације у најважнијем туристичком граду Црне Горе пред наступајућу сезону, овако изненадно хапшење и притварање, уочи парламентарних избора, спречава Божовића да обавља дужност предсједника општине и да реализује веома важне пројекте на основу којих је и побиједио на изборима у Будви.

Демократски фронт је сигуран да се оваква политичка, правосудна и свака друга харанга против Божовића првенствено води у сусрет наступајућим изборима. Наиме, није никаква тајна да не само поједине домаће, него и међународне адресе желе нанијети штету ДФ-у и умањити његову снагу, како би они на које имају више утицаја могли да извршавају планове који су већ давно дефинисани изван ове земље, казали су у реаговању.

Поручују да се ДФ, никада неће повиновати туђој вољи, као што и наши грађани не желе да буду пуки извршиоци налога амбасада, а што се тиче конкретне кривичне одговорности, више смо него убијеђени да ће се много намучити они који желе да докажу његову кривицу, а доказаће само оно што зна читава Будва и цијела Црна Гора – да је он невин човјек.

Зато позивамо још једном надлежне да дозволе предсједнику Будве да се брани са слободе јер он није никакав криминалац, неће отићи нигдје и радиће у интересу свог града и свих грађана Црне Горе. У коначном, треба повести рачуна да 50 одсто туристичког прилива Црне Горе остварује општина у којој је он први човјек, а већина државне администрације и грађана живи управо од тих прихода, закључују у реаговању.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КАСНО ЈАКОВ У ЦРНУ ГОРУ СТИЖЕ: Открио да је РТЦГ под политичком контролом, да незналице владају, да је безбједоносни систем пун рупа – то до сада нијесмо знали!

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: Власт у Никшићу не зависи од једног одборника ГП УРА, у мом говору нема позива на насиље, нико није исправно схватио шта сам рекао!

ДОК МОНТЕНЕГРИНИ СВАКИ СРПСКИ САБОР ПРОГЛАШАВАЈУ ФАШИСТИЧКИМ: Вјоса Османи у Улцињу, каже да је тај црногорски град њен други дом – комите и Јаков ћуте!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

jelenaboro

ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: ДПС руши власт у Подгорици, иза ДПС можда није само СДП, СД и ЛП!

joanikije

СТРАДАЊЕ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ПОД КОМУНИСТИМА: Безбожници мучили и убили митрополита Јоаникија Липовца, затирали историју и традицију!

gusle01

У ДАНИЛОВРАДУ: Гусларско вече поводом 72 године ГД “Његош”!

punisa

ДАН КОЈИ ЈЕ ИЗМЈЕНИО ИДЕЈУ ЈУГОСЛОВЕНСТВА: Пуниша Рачић убио Стјепана Радића, краљ Александар увео диктатуру!

alba7

УКОЛИКО СЕ ХРВАТСКА И АЛБАНИЈА НЕ КАЗНЕ ЗБОГ “УБИЈ СРБИНА” И “СРБЕ НА ВРБЕ”: Србија се повлачи са ЕП у Њемачкој!