Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДЕЛИРИЈУМ, НОВИ ДПС, СТАРА ПЛОЧА: Све им српско смета, Николић у стању приправности, да може забранио би и слово “с”!

Пошто је због крсне славе био спријечен да присуствује националистичком дернеку код Милорада Додика, предсједник Скупштине Андрија Мандић нашао је начин да се искупи идеолозима великосрпског национализма, организујући за митрополита Јоаникија пријем у Скупштини Црне Горе, са тробојкама и иконографијом налик оној у Бања Луци, саопштио је шеф посланичког клуба ДПС-а Андрија Николић.

Мандић, којег је парламентарна већина поставила на позицију предсједника Скупштине, да би ваљда Црна Гора преко Москве и Београда брже стигла до Брисела, своју функцију од првог дана користи као платформу за исивање државног суверенитета Црне Горе. И док нам држављанин Србије на челу црногорског Парламента у друштву попова јавно говори о плановима за будућност Црне Горе, наша влада ћути. Праве се “мртви”, јер јој исти Андрија Мандић уз подршку Јоаникија “пријети реконструкцијом” прије рока. Спајићева Влада гласно ћути и на четничке оргије у његовим Пљевљима, у режији тамошњег предсједника општине Дариа Вранеша, а не гласка се ни поводом заоштравања односа са сусједима које режира њен министар одбране, рекао је он.

Према његовим ријечима данас је и онима који су сумњали, јасно да је избором Андрије Мандића на мјесто предсједника Скупштине, почела нова фаза специјалног рата против Црне Горе, у којој нашу државу треба посвађати са одабраним сусједима, изоловати је из процеса ЕУ интеграција и исисати јој сваку кап грађанске крви.

Данас присуствујемо промоцији политика које су чекале своју шансу 30 година, и видимо да су ту шансу чекале само да би нас поново гурнуле у сценарио 90-их, ђе попови воде политику и ђе је сукоб, а не дијалог, начин рјешавања спорова. На грађанима Црне Горе је да одлуче до кад ће трпјети овај зулум. Што се Демократске партије социјалиста тиче, ми смо у стању пуне приправности и даћемо пресудан допринос да и ова парламентарна већина заврши као Кривокапићева и Абазовићева, закључио је Николић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Нека се припреми, нека се припреми…!

ЗАБРАЊЕНЕ КЊИГЕ О ЧЕТНИЦИМА: Комунистима смета истина!

ПОЛАКОТЕ, ВРХ ДПС ПИРАМИДЕ: Ухапшени Катнић и Лазовић!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

jovan-erakovic-4

АФОРИЗМИ, ЈОВАН ЕРАКОВИЋ ИЗ БАЊАНА: “Не би нам могао нико ништа, да се међу нама није накотило свашта”!

јованд

ТРЕБИЊЕ: Завршен “Дучићев дан”!

дража12

СИНОВИ СЛОБОДЕ: Чувај Дражу јунака!

нкпо

НИКШИЋ НА МЕТИ: Када липе (не) миришу, од четника до жена!

тихомир11

ТИХОМИР – ТИХО БУРЗАНОВИЋ: Благоје Јововић, Дражин војник, осветио Србе и пуцао на српског душмнина Анту Павелића(3)!