Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЦРНОГОРСКИ УПРАВНИЦИ, НОВИ МИЛО- АНДРЕЈ МИЛОВИЋ: Што више људи слати у затвор уколико вређају ДПС симболе!

Министар правде Андреј Миловић је на сједници скупштинског Одбора за политички систем, правосуђе и управу апеловао је на судство да свако вријеђање и непоштовање државе Црне Горе и њених грађана санкционише на најстрожи начин и са што више затворских казни.

– Шаљем апел црногорским судовима да свако вријеђање и непоштовање државе Црне Горе и њених геађана санкционишу на најстрожи могући начин и са што воше затворских казни – рекао је Миловић.

Он је предложио да се направи компромис.

С обзиром да смо јако брзо ишли с овим законом и без великог периода за расправе, а ићи ће измјене Кривичног законика поново: можемо да направимо компромис – да ви повучете амандман, а ја као министар правде, ако ме не смијене, обећавам да ћемо и ову материју и сет оних који се тичу страних организација и народа о којим је говорио представник Бошњачке странке – цијели тај корупс заједнички предложити као начелни текст– рекао је он на синоћној сједници Одбора посланицима ДПС-а током расправе о амандману за заштиту угледа државе.

Према његовим ријечима ићи ће са тим да ће ово што је ДПС сад предложио бити саставни дио измјена КЗ Министарства правде, а да се сад прихвати начелно без овог дијела да иде гласање.

Политички се обавезујем да ће ићи комплетно поглавље и да ће ићи ово што сте предложили што је добро и лично подржавам, и бити саставни дио сљедеће измјене КЗ-а, а да због манивала и сиве листе ово сад иде на овај начин – навео је Миловић.

извор: дан

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У БАЧКИМ ГЛОЖАНИМА: Обиљежена годишњица смрти Божидара Жугића, краљевог официра из Пљеваља, његово име дуго било заборављено у Црној Гори!

РАТНИ ТУРИЗАМ: Ускоро аутобуска линија Кијев-Будва!

КАРАЂОРЂЕВИЋИ НА ЦЕТИЊУ: Принца Филипа примио митрополит Јоаникије, династија везана за Црну Гору!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

jovan-erakovic-4

АФОРИЗМИ, ЈОВАН ЕРАКОВИЋ ИЗ БАЊАНА: “Не би нам могао нико ништа, да се међу нама није накотило свашта”!

јованд

ТРЕБИЊЕ: Завршен “Дучићев дан”!

дража12

СИНОВИ СЛОБОДЕ: Чувај Дражу јунака!

тихомир11

ТИХОМИР – ТИХО БУРЗАНОВИЋ: Благоје Јововић, Дражин војник, осветио Србе и пуцао на српског душмнина Анту Павелића(3)!

нкпо

НИКШИЋ НА МЕТИ: Када липе (не) миришу, од четника до жена!