Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Беране, Општина и Дом ученика и студената: Обострана сарадња!

Поводом завршетка календарске године дана у кабинету потпредсједника Општине Берана Дамјана Ћулафића разговарано је о сарадњи Општине Беране са Домом ученика и студената Беране.Разговору је присуствовао секретар за пољопривреду, туризам и заштиту животне средине Божо Премовић.У пријатном и пријатељском разговору је заједнички констатовано да је у 2023.години сарадња између локалне самоуправе Берана и Дома ученика и студената Беране,била на изузетном нивоу у интересу свих грађана Берана и Црне Горе.
Горан Киковић, директор Дома ученика, се захвалио на подршци  Општине Беране и истакао да се заједно радило да Беране поново буде оно што је некада и био регионални центар сјеверног дијела Црне Горе.
Све што смо радили у 2023.години било је у интересу грађана Берана.Наставићемо и у наредном периоду да развијамо добре односе у интересу ученика и студената који похађају средње школе и Вишу медицинску школу,јер имамо традицију 110.година средњег образовања у Беранама, навео је Киковић.
Потпредсједник Ћулафић је казао да Дом ученика и студената Беране промовише наш град на најбољи могући начин зато ће општина Беране и у наредној години сарађивати са овом институцијом и радити да Беране буде центар у који се долази а не гради из кога се одлази.Такође је обострано закључено да су међусобно уважавање, подршка и сарадња будућност добрих односа локалних и државних институција.
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗБЦГ: Катнић кривицу сваљује на Сашу и Петра!

ПЕНЗИОНЕРИ ПИСАЛИ БИВШЕМ ШЕФУ РЕЖИМА: Дон Мило Корлеоне нас је упропастио као ниједан окупатор!

СРБИ И ПЛАНЕТА: Резолуција о Сребреници отвара Пандорину кутију и води ка разлазу у БИХ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

комуниуби

КОМУНИСТИ ЦРНИ ВРАНИ И ЊИХОВИ ЗЛОЧИНИ: Убили Љубицу Поповић у Лушцу код Берана, њен убица постао народни херој!

gradski trg (5)

ОДБОР ЗА ОДБРАНУ ТРГА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Неће џамију у центру града!

катнић0

БРАНЕ, АЛИ НЕМА ОДБРАНЕ: Катнић био господар живота и смрти, ДПС га представља као пензионера са хербаријумом!

Tito

РАСКРИНКАВАЊА, ЈОСИП БРОЗ ТИТО: Од лопова до маршала!

скадаркон

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!