Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Антисрпске муке по МУП-у: Када су растурали демонстрације Срба није било истрага, Монтенегрини данас траже одговорне за уличарски речник!

Из МУП-а је саопштено да се предузимају мјере и радње у циљу утврђивања чињеница и околности и евентуалне одговорности полицијског службеника поводом садржаја објављеног аудио снимка.

Поводом навода из аудио снимка и текстова у медијима Управа полиције предузима мјере и радње. С тим у вези, министар унутрашњих послова је од стране директора Управе полиције обавијештен о радњама које се спроводе, а чији је фокус на идентификацији и расвјетљавању чињеница и околности садржаја аудио снимка наводног говора полицијског службеника Петра Кнежевића. С тим у вези, укључиће се и Одјељење за унутрашњу контролу полиције, а у зависности од исхода ових радњи, спровешће се и одговарајући поступци прописани Законом у односу на одговорност полицијског службеника– наводе у саопштењу.

Управа полиције ће се, након окончања поступка, огласити са исходом и детаљима.

Наша свијест, нашег народа је да смо ми, значи, грешни ту. Ми смо отишли, освојили смо тамо Цетиње, не освојили него рашчистили тамо ту багру и то завршили. Појавило се, и ту се појави безбожника људи који кажу: “Нијесте требали ово, нијесте требали оно”. …тако је, мени је драго што ме човјек питао. Лако је поповима причат’, лако је поповима причат’. А онога дана, причаће Милош и ја кад дође моменат за то на телевизију, какве су то појединачне фаце биле, како их није срамота кравату и одијело да обучу. То су љиге једне биле. Вашему помоћнику каже једна од најзнаменитијих личности, не најзнаменитијих не дај Боже, него најбитнијих личности те ноћи ту, сиједа пред 20 људи и каже – “Ракоњац и даље сам ти ја тај и тај пази шта рече”, а он каже: “Шта причаш то, немој да ти гркљан сад ишчупам ође”… Па долазе сјутра ка задњи сужњи да се љубе са нама ту. И вама причају бајке и басне– други је дио снимка.

-…побунио. Мислили би да су се ови договорили, изашао би народ на улице, колапс би био. Тешки колапс. Ја сам држао никшићку групу, бјелопољску групу, беранску групу, новљанску групу и барску групу. Све криминалце на телефон. Крећемо, требамо вам, крећемо спремни смо, крећемо… Не дај Боже, ако не пуште патријарха крећемо, ‘оћемо Цетиње да запалимо данас, да запалимо Цетиње“. Шта би ми ту радили 30-40 људи. Тебе је довољно да ти убаце сад најхрабријега чојека из града, да га убацимо у формацији са људима увјежбаним, катастрофа– дио је снимка који је исјечен.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ НАЦИОНАЛНИ САВЈЕТ И УДРУЖЕЊЕ КЊИЖЕВНИКА: Осуђујемо покушај смјене Јанка Јелића, није култура све што се назива културом!

“ХУМАНИ” ЗАПАД: Караџић и Младић без одговарајуће љекарске његе, стање погоршано због лобирања за резолуцију у Сребреници!

СРБИ СВУДА: Четнички филм “Хероји Халијарда” након Вашингтона биће приказан и у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

romanovi-naslovna-750x430

У БУДВИ: Филм о Николају Другом Романовом!

висеград

СРПСКА: Андрићград жариште културе!

медо8

У ЦЕНТАР, НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Не може се против ДПС мафије борити са њиховим полицајцима, тужиоцима и судијама, нити по законима које су они усвајали да се заштите!

будва

БУДВА: Око Нове окупљена широка коалиција, сигурни у побједу!

скадар

ИЗ СТАРЕ ШТАМПЕ, ЕПИСКОП САВА ДЕЧАНАЦ: Скадар блистава круна српскога југа!