Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

АНДРИЈА МАНДИЋ: Највише волим Црну Гору, али волим и Србију!

Андрија Мандић, предсједник Нове српске демократије и предсједник скупштине, изјавио је вечерас за РТЦГ да је у Београду био са пријатељима.

Предсједник Србије је мој пријатељ, СНС и моја партија функционишу као сестринске. Као предсједник странке сам био дужан да будем заједно са својим пријатељима и мислим да је то добро за свакога у Црној Гори, на корист сваког грађанима, рекао је он.

Истакао је да није давао никакве изјаве везане за изборе у Србији и поновио да нема право гласа у тој држави, нити личну карту, пасош…

Највише волим Црну Гору, али волим и Србију, и то не кријем, нагласио је Мандић.

Оцијенио је да је предсједник државе Јаков Милатовић могао да се суздржи коментара “гдје је њему мјесто”.

Влада води унутрашњу и спољњу политику, а ми смо се као парламентарна већина одредили да градимо добре односе са сусједима. Готово 100 година смо живјели у заједничкој држави са Србијом, та држава нам није странац. И када дођете у тај изборни штаб СНС-а, тамо ћете да сретнете многе људе из Црне Горе – Боке, Никшића…, примјетио је Мандић.

Он наглашава да неки медији настављају са наопаком политиком.

Црна Гора је у више наврата била платформа за смјенивање власти у Србији, то Црној Гори није потребно, треба да дозволимо Србији да сама бира своју будућност, казао је и додао да су добри односи са Александром Вучићем важни.

Од сарадње са Србијом, истиче, Црна Гора има бројне интересе.

Као пионир у изградњи тих односа, желим да наставим даље и младе политичаре из Нове охрабрујем и подстичем да треба да наставе такву политику, која је на корист свих грађана Црне Горе, закључио је Мандић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!