Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Андрија Мандић: Мило уништио, Јаков да обнови везе са Србијом!

Предсједник Нове српске демократије и један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић казао је да већинска Црна Гора жели да се поправе односи са Србијом, додајући да је то потврдио и резултат предсједничких избора.

Мандић је казао да је Мило Ђукановић све радио да односи Црне Горе и Србије буду лоши.

Већинска Црна Гора жели да се промјене односи Црне Горе и Србије, тако што би Црна Гора поправила своје односе са Србијом. Мило Ђукановић је био персонификација тих лоших односа и трудио се и радио све што је могао, не само против српског народа који живи у Црној Гори, него и против Србије. Гдје год је била каква добра прилика да он може да нанесе штету Србији или српском народу он је није пропустио. Грађани који су јасно гласали против њега су послали јасну поруку и новом предсједнику Црне Горе, шта то треба под хитно промијенити у политици коју је до сада водио Мило Ђукановић. Једна од првих ствари је поправљање односа са Србијом, рекао је Мандић.

Он је рекао да очекује да ће новоизабрани предсједник Црне Горе подржати идеју “Отворени Балкан”.

Ми препознајемо у тој подршци коју је добио Јаков Милатовић и у тој политици промјена која ће услиједити и једну снажну подршку иницијативи Отвореног Балкана, То је оно што смо могли да чујемо и кроз саму изјаву Јакова Милатовића да желимо да поправимо односе са Србијом али желимо да имамо и добре односе са другим сусједима. Шта је то што нам пружа такву могућност, то је управо иницијатива Отворени Балкан и ја сам сигуран да ће Црна Гора кренути у том правцу, закључио је Мандић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦАР ПЛАНИНА: Ком – вaсојевићки Олимп!

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

ПОЗНАТО, А НЕПОЗНАТО: Када су Слобо и Фрањо жељели да буду Тито!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milo-karikatura-409x298

АТЕНТАТ БЕЗ АТЕНТАТОРА ИЛИ УДБА НА СТРАЖИ: Шушка се шушка, Мило нема Душка, а гдје је пушка!

kuci

ПАРАСТОС ЖРТВАМА ПОХАРЕ КУЧА: Траже да се уклони споменик Мирку Петровићу, одговоран за страшне злочине у племену који се и даље памте!

putovrazi

КАДА ПОЛИТИЧАРИ НЕЋЕ ЗАЈЕДНО, ХОЋЕ ПИСЦИ: УКЦГ и УКС представљају књигу Благоја Ж. Поповића ” Стрелице и путоврази”!

velika1

УОЧИ СРЕБРЕНИЦЕ: Имена џелата који су починили масакр у Велици 28. јула 1944. године, муслимани се нијесу извинили Србима и покајали због злочина!

vila

КОМУНИСТИЧКА НОСТАЛГИЈА, ТИТОВА ВИЛА У ИГАЛУ: Отвара врата за посјетиоце, Јаков би могао да продаје карте!