Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

АГОНИЈА 16, дуели раскринкавања: Савић и Секула добили достојног наследника!

Пише: Иван Милошевић

Све је јасно! Савић Марковић и Секула Дрљевић добили су достојног наследника. Мило је синоћ као њихов добар ђак поновио кључне тезе њихове идеологије, односно дефинисао политичку вертикалу! А то је да је Србија по природи вељесрспка творевина која остале државе на Балкану, а посебно Црну Гору, види само као одрађени домаћи задатак и да Црна Гора нема шта ту да тражи, осим да се константно бори против природног вељесрпства Србије. Мило је јасно рекао да су сви Црногорци у Србији заправо купљени за мале паре и да су скупа са Србима из Црне Горе инструменти те и такве Србије! И против свега тога од почетка своје каријере, на почетку лукаво и прикривено, а након 2006. године потпуно отворено, устао је Мило, отац нације и достојан наследник Савића и Секуле!

И синоћ је обећао да ће то радити и даље и да уколико засједне на предсједнички трон и даље ће све нас држати у ланцима борбе против вељесрпства и у томе се неће штедјети! Па ти онда мкрно спавај и прави се као да се ништа не догађа и као да су ови избори, али и остали, само нормална појава демократског и проевропског искорака. Избори су, нажалост, у Црној Гори стална борба против једног антисрпског свијета који у свему на Балкану види прсте вељесрпске Србије и то не од јуче, него од 19. вијека, па и раније! У том антисрпском свијету и брига Србије о дијелу своје територије и духовне колијевке, Косову, је вељесрпска и вељедржавна работа! 

Мило нуди државу која ће бити константно у напетом стању према Београду! Ко год тамо нешто зуцне о Црној Гори или се неки Црногорац у Србији заинтересује за своје у Црној Гори биће дочекан политичким бајонетима Мила и његове странке! Ко год у Србији буде питао Србе у Црној Гори како живе, имају ли шта и може ли им помоћи, биће проглашен вељерпским обавјештајним агентом против кога су сва политичка и друга средства дозвољена!

Мило је синоћ дефинисао унутрашње и спољне непријатеље и као ваљан кумровачки ђак дефинисао и константну борбу против њих! И комунисти су вазда били будни, јер непријатељ никада не спава, а уколико Мило засједне тамо гдје се намерачио, наредних година неће спавати од борбе против унутрашњих и спољних непријатеља и бориће се проив њих док му очи не испадну! Па ти онда мирно спавај и прави се да се ништа не дешава и да ништа није страшно да се власт мијења, па и када то подразумијева да се ДПС опет врати на власт! 

Андрија Мандић је синоћ рекао све што је требало рећи и открио све што се требало открити. Доста тога смо и прије знали, али синоћ је то постало толико очигледно да је јасно врапцима и осталим двоношцима, па и четвороношцима. Приказао је Мила онаквог каквог јесте и поред титуле наследника поменутог двојца открио његов политички карактер и идеологију. Њена вертикала је преко Загреба закачена на сумњиве проевропске вриједносто 20 вијека и изазвала је трагичне посљедице! Дај Боже да против те вертикале устане све што има кичму у Црној Гори и смјести ту вертикалу и њене вриједности гдје им је мјесто! 

Лијепо је када ти се све открије само! Хвала Мандићу што је то открио црно на бијело и сада је ред на нас! Гласајмо против Милове вертикале, уколико имамо своју моралну и интелектуалну вертикалу!

Мило је у таквој идеолошкој АГОНИЈИ да постаје стална пријетња нормалном животу у Црној Гори! Нормални људи којима је стало да живе нормално, а не као у неком логору гдје сваки логораш стријепи хоће ли ујутру бити прозван, немају великих дилема и великог избора. Морају бити против АГОНИЈЕ како не би постали њене жртве!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОЗНАТО, А НЕПОЗНАТО: Када су Слобо и Фрањо жељели да буду Тито!

ДАНАС ЈЕ СВЕ ЈАСНО, КАПЕЛА И МАУЗОЛЕЈ ОТКРИЛИ КО ЈЕ КО: Монтенегрини, 100-постотни Црногорци – Брозова идеолошка дјеца и ренесанса комунизма!

АТЕНТАТ БЕЗ АТЕНТАТОРА ИЛИ УДБА НА СТРАЖИ: Шушка се шушка, Мило нема Душка, а гдје је пушка!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

moskva2

МИНИСТАРСТВО ИНОСТРАНИХ ПОСЛОВА РУСИЈЕ: Забрана руских медија непријатељски акт, одговорићемо!

milo-karikatura-409x298

АТЕНТАТ БЕЗ АТЕНТАТОРА ИЛИ УДБА НА СТРАЖИ: Шушка се шушка, Мило нема Душка, а гдје је пушка!

kuci

ПАРАСТОС ЖРТВАМА ПОХАРЕ КУЧА: Траже да се уклони споменик Мирку Петровићу, одговоран за страшне злочине у племену који се и даље памте!

putovrazi

КАДА ПОЛИТИЧАРИ НЕЋЕ ЗАЈЕДНО, ХОЋЕ ПИСЦИ: УКЦГ и УКС представљају књигу Благоја Ж. Поповића ” Стрелице и путоврази”!

velika1

УОЧИ СРЕБРЕНИЦЕ: Имена џелата који су починили масакр у Велици 28. јула 1944. године, муслимани се нијесу извинили Србима и покајали због злочина!