Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Након сахране историчара Владимира Јовићевића: Митрополит Амфилохије и Мандић да се јаве полицији, у супротном биће ухапшени!

Славен Радуновић, посланик ДФ-а, саопштио је у републичком парламенту да су митрополит Амфилохије и Андрија Мандић, лидер Нове српске демокраије, након сахране историчара Владимира Јовићевића, добили позив на информативни разговор, а уколико се не јаве да ће бити ухапшени. Они морају да се јаве ОБ на Цетињу. 

Фотографија корисника Спасоје Томић

-Иако су се придржавали свих мјера и на сахрани ниј било више од десет људи они су добили позив за информативни разговор. Престаните да користите пандемију како би се иживљавали над представницима српског народа. Ми то нећемо дозволити-рекао је он.

На његов захтјев прекиниута је сједница републичког парламента, а заказан је састанак колегијума код Ивана Брајовића, предсједника скупштине.

Из Управе полиције су саопштили су да су у Цетињу, предузимајући активности из своје надежности у праћењу поштовања мјера и наредби Министарства здравља донијетих у циљу спрјечавања ширења коронавурса, у Ријеци Црнојевића затекли окупљен већи број лица.

Полиција је о догађају обвијестила државног тужиоца у Основном државном тужилаштву који је издао налог службеницима да свештеним лицима и грађанима који су били присутни овом окупљању уруче позиве да приступе у службене просторије како би се од њих прикупилиа обавјештења у својству грађана а све у циљу утврђивања чињеница и околности у вези окупљања и поштовања прописаних мјера у Ријеци Црнојовића, пише у саопштењу.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКА: Први пут обиљежена годишњица оснивања Фочанске бригаде ЈВуО, јунаци који су бранили Србе!

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!

ТРАГИКОМЕДИЈА ИЛИ ШПИЈУНИ СУ МЕЂУ НАМА, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Шверцери цигарета под пратњом АНБ-а и уз помоћ појединих свештеника састављали владу у Острогу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

glas65

ШТАМПА: Нови број “Гласа Холмије”!

milo-stoltenberg

ДПС ВЕЉЕСИЛА, МОНТЕНЕГРИНИ И ТУРЦИ СЛОЖНИ: Мило замјеник Столтенберга!

puskin1

КОД СПОМЕНИКA ПУШКИНУ У ПОДГОРИЦИ: Обиљежено 225 година од рођена великог пјесника!

babunski

СТАРИ ЧЕТНИЦИ: Војвода Петко Илић из Старог Нагоричина!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!