Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ШТА ЈЕ РАДИО ДПС: Предраг Бошковић плаћао апартман словачком министру одбране, а заправо финансирао акцију полиције у Будви 2020. године!

-Жао нам је, господо из крим партије, што сте узнемирени, мада за исто имате озбиљних разлога, јер је министар одбране открио свако ваше непочинство реализовано уз помоћ партијских људи инсталираних на челу Војске Црне Горе, саопштили су из Демократске Црне Горе (ДЦГ) реагујући на саопштење Демократске партије социјалиста (ДПС).

-Поред прве од 23 афере и непочинства, којом је министар Краповић доказао да се на челу Војске Црне Горе налазила особа која је покушала да нелегално и злоупотребом овлашћења увезе мотоцикл: ,,Јамаха”, а у томе је ухваћен од стране земље чланице Европске уније. И тиме цијелу вашу партију прогласио Јамахом нон грата!, истакли су из ДЦГ.

Најавили су и другу, како тврде, аферу.

-У афери број два видјећете, драги грађани, како је злоупотребом средстава Министарства одбране, Предраг Бошковић преко лажних фактура плаћао боравак ДПС полиције, на челу са Зораном Лазовићем, у Сплендиду током противуставног десанта на Општину Будва 2020. године. Лажном фактуром Предраг Бошковић је покрио средства за боравак полицајаца Зорана Лазовића у Хотелу Сплендид, тако што је навео да се плаћа посјета делегације министра одбране Словачке, који није боравио у Сплендиду, него у Хотелу Маестрал, саопштили су из ДЦГ.

Тражили сте, гледајте. И афера број 2 је блага у односу на оно што је већ спремљено, а што ће процесуирати министар одбране, закључили су из Демократа.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БОЖИЦА ЖИВКОВИЋ-РАЈИЛИЋ: Алија Изетбеговић није миротворац како га представљају Бошњаци, већ ратни злочинац!

ПРОГОН СРБА: Војводу Милету Павићевића у цетињској полицији саслушавали преко сат времена, питали га за Краљевину Југославију, српску униформу и војводски чин!

ПРОГОН СРБА У ЦРНОЈ ГОРИ: Због паљења свијеће на гробу Николе Каваје, посјете Цетињском манастиру и тробојке, војвода Милета Павићевић добио позив да се јави полицији!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

vuk-orovic

ВУК ОРОВИЋ, СРПСКА ДЕМОКРАТСКА ИНИЦИЈАТИВА: Неопходно да српски политички актери у Црној Гори учврсте свој утицај на власт!

ber56

ОБИЉЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА БЕРАНА ОД ТУРАКА: Артиљеријско утврђење на Јасиковцу пало 16. октобра 1912. године!

miomir1

WOKE РЕВОЛУЦИЈА: Диктатура дубоке љевичарске државе и рушење традиционалних вриједности!

boja

СРПСКА УМЈЕТНОСТ: Бојана Пековић – “Прожимање”!

grafika

ДПС РЕВОЛУЦИЈА: Попис декласирао бивши режим, најављују излазак на улице! Кривуље раста и пада се приближиле, пријети смак ЦГ!