Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: ДПС треба забранити, та странка је опасност за безбједност Црне Горе!

Агенција за националну безбјеност (АНБ) је смјестила премијеру Милојку Спајићу аферу Сен Тропе, тврди лидер Покрета за промјене (ПзП) Небојша Медојевић у интервју за Аплус ТВ.

Спајић је почео да се интересује за безбједност кад је он био мета. Тад је схватио да је безбједност све у овој држави, сматра Медојевић.

Он тврди да Спајић не контролише АНБ.

Зато увијек причам да институције система, дакле АНБ, полиција и тужилаштво, а и судови треба да се очисте од плаћеника, казао је Медојевић у емисији “Клуб А плус”.

Медојевић тврди да Спајић, а и предсједник парламента Андрија Мандић и предсједник државе Јаков Милатовић показују мањак интересовања за безбједност у земљи.

Стално су одбацивали те теме. Посебно је ту предњачио Спајић који је говорио да га безбједност не интересује, само економија, подсјетио је Медојевић.

Медојевић тврди да је он први поставио наратив да је ДПС крило организованог криминала у Црној Гори.

-Први пут сам то изговорио у црногорском парламентуса мноштвом аргумената, посебно након афере “Коверта” гдје се јасно видјело да организована криминална група врши власт у Црној Гори. ДПС је тад заробио све државне институције, а у тај смртоносни загрљај је ухватио државу Црну Гору, указао је Медојевић.

Према његовим ријечима, Мило Ђукановић, Душко Марковић, Бранислав Гвозденовић и Предраг Бошковић су иконе корупције у Црној Гори, али до дан данас нијесу ухапшени, нити приведени правди.

-Зато је полицији и тужилаштву потребна политичка подршка власти. Ђукановић стално сије подјеле и представља се као жртва српско национализма и политика из Београда. То је његов покушај да црногорске патриоте стави испред себе да га бране, како не би одговарао за све злочине, закључио је Медојевић.

Покрет Европа сад је параван ДПС- у и тај покрет је направљен је да превари бираче који су гласали против ДПС-а, тврди лидер Покрет за промјене (ПзП) Небојша Медојевић.

ПЕс је створен да се спријечи некадашњи Демократски фронт да преузме Владу на основу резултата избора. Довољно говори податак да је ПЕС задржао све кадрове ДПС-а у Влади, казао је Медојевић у емисији “Клуб А плус”.

Медојевић тврди да су избори у Подгорици показали да је ДПС партија која је опасна по безбједност Црне Горе.

-Бирачи су незадовољни. Народу није доста повећање пензије и плата. Незадовољни су правдом. Хапшења Мила Ђукановића нема. Њега нијесу такли ни по прсту. Није било ни ревизиције приватизација, апсолутно се ништа није десило, сматра он.

Према његовим ријечима, власт у Подгорици треба да формирају политичке партије које су против ДПС-а. Такође, Медојевић је мишљења да се актуелна Влада треба реконструисати како би у њу ушао покрет Јакова Милатовића.

-ДПС није партија већ пријетња по националне интересе Црне Горе. А треба се напрyвити реконструкција владе у коју ће ући представници Покрета за Подгорицу. Тако би се формирала стабилна већина и спустиле би се тензије, а порасла би и одговорност код политичке елите, оцијенио је Медојевић.

 

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КРАЉЕВСКИ ДВОР: Представљена књига Момчила Вуковића-Бирчанина о краљу Александру Карађорђевићу, први пут објављена 1974. године у Минхену!

ЗЕТА НЕ ЗАБОРАВЉА СРПСТВО: Подигнуће споменик митрополиту Амфилохију!

МРАЧНИ ЈУБИЛЕЈИ: Осам деценија од комунистичке окупације Србије!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ber56

ОБИЉЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА БЕРАНА ОД ТУРАКА: Артиљеријско утврђење на Јасиковцу пало 16. октобра 1912. године!

miomir1

WOKE РЕВОЛУЦИЈА: Диктатура дубоке љевичарске државе и рушење традиционалних вриједности!

grafika

ДПС РЕВОЛУЦИЈА: Попис декласирао бивши режим, најављују излазак на улице! Кривуље раста и пада се приближиле, пријети смак ЦГ!

boja

СРПСКА УМЈЕТНОСТ: Бојана Пековић – “Прожимање”!

cirilica

ЗАХТЈЕВ: Српски језик вратити у устав и школе!