Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“ОКУПАЦИЈА” ЦРНЕ ГОРЕ: Био Вучић, Монтенегро остао као што је био!

Пише: Иван Милошевић

Био Вучић! И? Преко границе нијесу прешле јединице србијанске војске, у градовима нијесу примјећене специјалне четничке јединице, са мора и ваздуха нијесу примјећени тенкови и “мигови” са Батајнице! Сасвим нормалан дан, карактеристичан за октобар! А био Вучић! Па, људи, је ли то могуће?

Баналан податак да је Вучић у Црној Гори, а да је при крају октобарски дан и да се по мало чему разликује од осталих, довољан је да одговори на монтенегринско питање над питањима – када ће Србија окупирати Црну Гору? Истина, одговор није по вољи ДПС-а и његових сателита и дукљанских интелектуалаца, јер претпостављам да су они хтјели да данас виде Вучића у војној унифоирми на челу колоне тенкова и србијанске пјешадије! Била би то сцена као наручена за њихове деценијске опсесије Србијом и њеним предсједником, био би то коначан одговор на њихово темељно монтенегрински егзистенцијално питање, односно србијанску окупацију Монтенегра! 

Овако, боље и да Вучић није долазио, боље да је остао у Хамбургу да у некој пивници бистри свјетску и балканску политику. Имали би онда разлога да пишу за тајне планове Вучића и Србије за окупацију Црне Горе и за њено пресељење у Војводину или на Златибор! Овако, био је Вучић и ништа се битно није промијенило, предсједник Србије је рекао оно што сви знају, осим ДПС-а и њених политичких и осталих полтрона, а то је да Србија има свога посла и да није Србија признала самосталном државом дио црногорске територије, него да је то урадила Црна Гора Србији признањем албанског Косова! 

И није битно много што је рекао или није рекао Вучић. Битно је да се ништа радикално није промијенило у Црној Гори и да редован живот у Црној Гори није био ни за јоту угрожен јер је на тиватски аеродром слетио србијански деспот и окрутни макијавелистички владар који милом или силом спроводи на Балкану “српски свет” и тако шири вељесрпске пипке гдје стигне и гдје не стигне! 

Био је Вучић, а није се огласио НАТО да запријети да се нико не шали са Црном Гором, њеном независношћу, симболима и путем у Европу. Био Вучић, а његова посјета није бацила у сјенку догађања у Украјини или на Блиском Истоку и није извршен блиц – криг припајања Црне Горе Србији! Сасвим обичан октобарски дан, а био Вучић! 

Само то је довољно да схватимо са каквим нас демонима храни бивши режим и његови сателити! Од њих не можемо ни да спавамо и живимо нормално, без тих демона не бисмо се ни осјећали Црногорцима, Србима, Албанцима и осталима!

Полудневни боравак Вучића у Црној Гори разбио је у парампарчад вишедеценијску ДПС причу да Србија само што није послала трупе у Црну Гору и узела под своје подгорички водовод или колашински затвор и даниловградску касарну. Био Вучић и ништа! На жалост ДПС-а и његових првих, других, колумнистичких, политичких и осталих ешалона! 

Био Вучић! И отишао је! Ваљда опет дође, а и не мора. Може се и без њега, уосталом као и до сада!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОМУНИСТИЧКЕ ЛАЖИ И ПРОПАГАНДА: Краљевина моћнија од социјалистичке Југославије!

ВЛАДИКА НИКОЛАЈ ВЕЛИМИРОВИЋ: Како бити добар Србин!

КАО ИЗ ФАБРИКЕ: Исте кошуље, машне, сакои, топ униформа!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srpskohrvatski-partizani-ulaze-u-beograd-oktobra-1944-1944-unknown-40-partizani-ulaze-u-beograd-P2CNHH

КОМУНИСТИЧКА ОКУПАЦИЈА И ДАЉЕ ТРАЈЕ: Београд није ослобођен 20. октобра 1944. године!

Tito-Crna-Gora-Euronews

ЛИКВИДАЦИЈЕ, МРАЧНА СТРАНА КОМУНИЗМА: Титове убице веслима умлатиле народног хероја Ивана Милутиновића?

Rajko-Perovic

СЈАЈНО, ФАЦЕ БИВШЕГ РЕЖИМА, РАЈКО ПЕРОВИЋ: Они неће са нама, а због тога што су такви какви су, ДПС неће са њима!

Казань в преддверии БРИКС-2024

САМИТ БРИКС-А У КАЗАНУ: Русија у центру глобалних дешавања!

Казань в преддверии БРИКС-2024

НОВИ ПОЧЕТАК ИЗ КАЗАЊА: БРИКС за Јужне Словене, нову Европу и свијет!