Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЈАКОВ ЈЕ МАЛО НЕРВОЗАН: Предсједнику нема ко да пише, новинарима има!

Предсједник Црне Горе Јаков Милатовић који је и активни учесник предстојећих избора у Подгорици на којима учествује листа “Јаков Милатовић – За бољу Подгорицу” обрушио се на данашњој конференцији за новинаре на репортерку Телевизије Црне Горе.

На непримјерен и дрзак начин какав не доликује предсједнику свих грађана, Милатовић је вербално напао нашу новинарку Александру Јованчевић, јер га је питала да ли је злоупотријебио функцију тако што је снимио изборни спот у свом кабинету.

Он је повишеним тоном упитао да ли је погледала изборни спот и је ли га саслушала до краја, те одмах констатовао да то није учинила, већ јој је уредник, односно директор Радио Телевизије Црне Горе Борис Раонић писао питање.

-Него вам је уредник, директор РТЦГ написао што ћете да питате, ви питате. Па примате ли за то плату? Па јесмо ли се ми борили за ово? Да директор РТЦГ-а пошаље питање новинарки која није ни погледала то што пита и да она постави питање?Јесмо ли се за ово борили? Јесмо ли се борили за ово кад смо ослобађали РТЦГ? Јесмо ли се, госпођо, борили за ово? Ја се борим и за вас. Ја се сад, вјерујте, борим и за вас. Јер не желим никад више да директор РТЦГ вама пошаље поруку да питате ово или оно. Данас сам снимио спот гдје сам позвао сваког грађанина, и сад понављам то, позивам сваког грађанина Црне Горе да гласа за оне за које мисли да су најбољи, рекао је Милатовић вријеђајући нашу новинарку, тиме што јој је спочитао да је прочитала питање које јој је неко други написао.

извор: ртцг

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРЕДСТАВЉЕНА КЊИГА ТАДИЈЕ БОШКОВИЋА “СТО ГОДИНА ОД УБИСТВА БОШКА БОШКОВИЋА”: Милован Ђилас унео забуну јер је тврдио да су црногорског официра убили Булатовићи, а утврђено да је то урадио одметник Јусуф Мехоњић!

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ У БИЈЕЛОЈ: Радујем се што сам у Боки гдје живе православни Срби!

СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА У БИЈЕЛОЈ: За Херцег Новим је шест и по вијекова традиције српског језика и ћирилице!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milos2

МИЛОШ САВЧИЋ, БОГАТИ СРБИН, КОГА КОМУНИСТИ НИЈЕСУ ВОЉЕЛИ: На његовом имању саграђена “Кућа цвећа”!

radić

КОСМЕТ, ГОЛГОТА ЗА СРБЕ, ДЕЈАН РАДИЋ: У кућу му упала три Албанца, претукли и опљачкали!

mandić

АНДРИЈА МАНДИЋ И МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Тражићемо парламентарну истрагу о убиству Душка Јовановића и Павла Булатовића!

podgor

ПОВОДОМ ИЗБОРА У ПОДГОРИЦИ МОНТЕНЕГРИНИ У КОМУНИСТИЧКОМ СТИЛУ: Ми или потоп, све за ДПС, па да хљеба неће јест!

slobo

СЛОБОДАН ТОМОВИЋ “ГРАЂАНСКИ РАТ У ЦРНОЈ ГОРИ”: Суровост ОЗНЕ, из Краљских Бара стријељали Данила Вукићевића који је имао само 15 година!