Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ВЛАДИСЛАВ ДАЈКОВИЋ: Посмртни прогон митрополита Амфилохија, Бошњаци да не називају православног владику контроверзним!

Слободна Црна Гора са невјерицом реагује и негодује поводом ставова Бошњачке странке око постављања спомен-обиљежја у част блаженопочившег Митрополита АмфилохијаКако кажу, легитимно је имати другачији став и бити суздржан по одређеним питањима, а сасвим друго учествовати у својеврсном пост-мортем прогону преминулог вјерског поглавара убједљиве већине грађана наше земље, називајући његове ставове “благо речено контроверзним”.

о-Позивам предсједника Бошњачке странке Ервина Ибрахимовића да се суздржи од неукусних коментара, те да своје ставове о покојном Митрополиту прилагоди мјери која неће бити увредљива за већинску Црну Гору,  Mожда би господин Ибрахимовић радије подигао споменик Сулејману Величанственом, али не вјерујем да би за тај наум имао подршку – не само грађана – већ ни Владе Црне Горе у којој је министар, закључио је Владислав Дајковић, предсједник Слободне Црне Горе.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОСМЕТ, ГОЛГОТА ЗА СРБЕ, ДЕЈАН РАДИЋ: У кућу му упала три Албанца, претукли и опљачкали!

КАДА ВЕЋ НАПАДАЈУ МИТРОПОЛИОТА АМФИЛОХИЈА, ДА ЗНАМО ШТА ЈЕ ГОВОРИО ВЛАДИКА: “Враћање виду дјетињем” и стипендија Блажа Јовановића (1)!

ДПС-ОВ ДНЕВНИК СТИДА: Деценијама у Подгорици запошљавали своје присталице, Срба није било ни на пушкомет, данас бране своје службенике од наводног реваншизма!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

giska

СЈЕЋАЊЕ: Ђорђе Божовић – Гишка!

ambasada

ВЈЕЖБА У АМЕРИЧКОЈ АМБАСАДИ: НАТО полигон у центру Подгорице!

branimir

СЈУТРА У ДАНИЛОВГРАДУ: Вече посвећено Бранимиру Шћепановићу!

milan

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ПОРУЧИО РЕИСУ ФЕЈЗИЋУ: Вама смета митрополит Амфилохије, а мени не смета медреса “Мехмеда Другог Освајача”!

cikago1

ЧИКАГО: Гала вече Срба за подршку Доналду Трампу!