Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДПС-ОВ ДНЕВНИК СТИДА: Деценијама у Подгорици запошљавали своје присталице, Срба није било ни на пушкомет, данас бране своје службенике од наводног реваншизма!

Демократска партија социјалиста већ мјесецима уназад указује на изузетно тежак положај у којем се, након ступања на дужност нове градске управе, нашао велики број запослених у организма и службама Главног града, као и предузећима и јавним установама чији је оснивач Главни град, саопштили су из ове партије.

-У протекле двије године готово свакодневно смо добијали информације о политичком реваншизму који се спроводио у циљу ослобађања што већег броја мјеста на којима је било потребно што прије ухљебити кадрове Покрета Европа Сад. Отворени притисци и прогони кулминирали су данас покушајем незаконитог отпуштања предсједника Синдикалне организације Главног града, док смо, истовремено, из медија информисани и да један број запослених у градским предузећима отворено тражи заштиту надлежних државних органа, поручили су из ДПС-а.

Као партија која се истински, а не декларативно, залаже за професионализовање јавне управе, како су казали из ове партије, желе да пруже пуну подршку запосленима у Главном граду и да им обећају да ће њихово мишљење, политички, вјерски и сви други ставови бити искључиво њихова лична ствар, те да ће градска управа коју ћемо формирати након 29. септембра водити рачуна искључиво о томе ко и у којој мјери даје допринос остварењиму заједничког циља – “да нам Подгорица буде љепше и угодније мјесто за живот”.

Више никада нећемо дозволити да, варајући грађане предизборном причом о наводној меритократији, на десетине професионалних кадрова остане без радних мјеста или радних задатака само да би неко ко је политички подобан добио плату коју не заслужује, закључили су из Демократске партије социјалиста.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КАДА ВЕЋ НАПАДАЈУ МИТРОПОЛИОТА АМФИЛОХИЈА, ДА ЗНАМО ШТА ЈЕ ГОВОРИО ВЛАДИКА: “Враћање виду дјетињем” и стипендија Блажа Јовановића (1)!

ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР ПИСАО МИЛОРАДУ ДОДИКУ: Подршка градњи споменика краљу Петру Првом у Бања Луци!

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ПОРУЧИО РЕИСУ ФЕЈЗИЋУ: Вама смета митрополит Амфилохије, а мени не смета медреса “Мехмеда Другог Освајача”!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!

milan

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Што се “Вијести” буне, па Шумадинац ће добити црногорскои држављанство!

giska

СЈЕЋАЊЕ: Ђорђе Божовић – Гишка!

branimir

СЈУТРА У ДАНИЛОВГРАДУ: Вече посвећено Бранимиру Шћепановићу!

de-gol-i-draza

СРБИЈА У ВИХОРУ ДРУГ0Г СВЈЕТСКОГ РАТА (ФИЛМ): Генерал Михаиловић у борби за српску страну у мрежи политичких интрига!