Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

Пише: Иван Милошевић

И Монтенегро има свој “Пинк” и “Пинковце”! То су извјесни Бурсаћ и извјесни Николаидис који пoпут “Пинковаца” из Србије и бранитеља лика и дјела Александра Вучића, бране и сањају повратак ДПС-а на власт у Подгорици и Црној Гори! Имају и свој “Пинк”студио у облику неколико ДПС портала гдје сваки дан увесељавају публику, односно Монтенегрине којима је једина идеологија, отац и мајка, антисрпство и вербално млаћење по Србији и свему што долази са те стране! Да слете ванземаљци на Калемегдан, домаћи “Пинк” и “Пинковци” имали би нешто да критикују, те ванземаљци нијесу довољно ванземаљци, те им смета њихов модни фазон, те их је звао Вучић да направе Велику Србију и сличне глупости! 

Јутрос се један од  “Пинковаца” окомио на Новака Ђоковића. Док се сијасет домаћих тема “Пинковцима” нуди у домаћем дворишту, они само гледају туђе и желе да га преуреде по својој вољи. Извјесном Бурсаћу смета све што каже Новак Ђоковић, а има везе са Србима! Негдје из неког забитог угла најзабитије сарајевске кафане (колико ми је познато извјесни Бурсаћ живи и ради у Сарајеву) извјесни Бурсаћ критикује Новака, замјера му што каже да су Срби небески народ, да је путујући по свијету схватио колико значи да знаш одакле се, ко си и шта си! Да је рекао да поред Срба нема већег смећа на свијету и да је боље живјети у Техерану, него у Београду, извјесни Бурсаћ би му додјелио титулу свјетског спортског лидера број један и уврстио би га у породични албум! Пошто Новак није пљувао по Србији и Србима, напротив, истакао је да Срби морају да имају вјеру у себе, своју културу и традицију, извјесни Бурсаћ се обрушио на Новака и назвао га необразованим шовинистом који квари српску омладину! 

Није ми јасно зашто извјесног Бурсаћа боли она  ствар шта каже Новак. Не навија за Новака, потпуно му је небитан лик и очигледно може да живи без њега. Међутим, извјесног Бурсаћа је страх од Новаковог утицаја на Србе, посебно младе, и плаши се да не прихвате његове националне манире, односно да не пљују по Србији и не проглашавају сами себе за вељеокупаторе, ратне злочинце и метафизичко зло које гази и све прегази нс планети. Да говори супротно, вјероватно би извјесни Бурсаћ скакао од среће што има истомишљеника који се са такве спортске висине тако односи према сопственом народу и држави, односно пљује их је гдје стигне! 

Наравно, извјесни Бурсаћ жели да на силу и срамоту спроведе ДПС агенду да су Срби криви за све и да међу Србима ваљају само они Срби који пљују по самима себи и сами себе окривљују за сва зла овога и онога свијета. Због тога извјесном Бурсаћу смета Новак као српски спортиста и национални симбол који о свом народу и својој држави говори са поштовањем! 

Извјесном Николаидису смета што се у Србији уводи обавезни војни рок! Нијесам примјетио да је имао примједбе на војни рок који је увела или ће увести Хрватска. Када то Хрвати раде онда је то извјесном Николаидису нормално и припада логичном организовању отпора вељесрпском агресору и то извјесни Николаидис подржава. Србија на то нема право, ремети братство и јединство на Балкану и успоставља државну и осталу хегемонију. Извјесни Николаидис иронично примјећује да ће обавезни војни р0к у Србији вратити Мила на власт, јер ће Срби у Црној Гори морати да одслуже тих пар мјесеци у Србији, што би било довољно да се Мило врати у државну фотељу и са преосталим Монтенегринима изгради рај на земљи и све позлати од Мораче до Таре! 

Извјесни Николаидис крцка своју државну плату од 13-јулске награде и успут снива ДПС снове и увесељава живу и неживу домаћу природу. Изгледа да је у политичкој магли осјетио да се иза седам брда и долина на политичку сцену враћа ОН у друштву са Видојем Жарковићем и осталим СКОЈ-евцима, па да га спреман дочека, пољуби руку и пожели добродошлицу! 

Углавном, све је исто, а и ОН је ту. Ту су и домаћи “Пинковци”, као медијска подршка ДПС-овом кам беку. Само да све буде као што је било, да сви вуци буду сити, а овце на броју, преварене и орне за пландовање!

Ипак, мало морген!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

МОНАРХИЈА: Пријем потомака спасених пилота у мисији “Халијард” код Карађорђевића!

УКРАЈИНА И БАЛКАН: Кијев помаже терористима и угрожава безбједност Европе!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

krnovo1

МИТРОПОЛИЈА: Сјутра на Крнову помен младићима страдалим од партизана!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

mini1

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

draza

РЕАКЦИЈА ЂЕНЕРАЛА МИХАИЛОВИЋА НА КРАЉЕВ ГОВОР 12.СЕПТЕМБРА1944. ГОДИНЕ: Пољубио кокарду и наредио: “Покрет”!

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!