Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЈУТАРЊЕ ПРЕЛИСТАВАЊЕ: Од помирења до Миловог генерала и убоге Северине!

Пише: Иван Милошевић

Досадан четвртак, барем што се политике и медија тиче! Као да смо у неком претис лонцу, гдје се разне мирођије крчкају и никако да се искрчкају. Ипак, пар догађаја скрећу пажњу. 

Мило се појавио на предизборном скупу ДПС-а! Није објављено шта је рекао, ДПС је пустио само видео снимак, гдје се виде часни старији ДПС-овци, како изгорјеше од жеље да се врате на власт. Бивши чланови ЦК КПЈ-у, пензионери, не би жалили да се опет активирају и постану општински функционери. Велико је искуство за њима, водеће пролетерске бригаде чезну за њиховим вођством и они би још један круг Сутјеске и Неретве, па шта им Броз да! Када се појавио Мило, устали су да се са њиме поздраве и мишеви из мишјих рупа ДПС конгресмен сале и за собом су повели пачиће мале, како би они осјетили моћ вође и снагу његове визије. А Мило, дотјеран, шармантно просјед, шаље пољупце свима и поручује да је неуништив. Јесте да је све уништио чега се дотакао, али кога за то боли она ствар, посебно у ДПС-у! За њих Мило је све позлатио, а и јесте када се види од каквих је оних комуниста напоравио богате људе, са пет, шест станова, доживотном апанажом и осталим привилегијама. Мило је показао да је спреман да се врати на власт у Подгорици и да се ужелио функција. Уколико ДПС оствари значајан резултат у главн0м граду мораће Данијел да се помјери и уступи предсједнички палицу провјереном Милу! 

Радост Мила и његових полтрона је заправо несрећа нормалних људи у Црној Гори, јер нова власт није урадила ништа што је требало да уради. А прије свега да половину синоћњих подгоричких слављеника на челу са Милом пошаље у Спуж на дужу робију због свега што су узели, а нијесу вратили обичним грађанима! 

И чисто сјумњам да би Мило био на синоћњој промоцији ДПС-а да неколико сати раније Јаков није однио побједу у Савјету за националну безбједност и од смјене спасио Миловог генерала. Осоколио се Јаков, а као да се осоколио Мило и поручују да све тече и да се све мијења, па и да долази њихово вријеме и вакат њихове сарадње! Како је кренуло не сумњам да ће ускоро Јаков да именује Мила за савјетника за унутрашњу и страну политику, како би знао шта да ради. Овако неискусан само му недсотаје Мило пун искуства, па да све буде као прије!

Осоколио се и лети на монтенегринским крилима и млади колумниста са ДПС портала. Њему се криви она ствар за помирење у Црној Гори, посебно са Србима и показује им средњи прст када је та тема у питању. Монтенегрини ће се помирити са Србима када на врби роди грожђе, а можда ни тада. За млађаног колумнисту нејасно је ко треба да се мири у ЦГ и због чега. Он је комуниста, у срцу му је срп и чекић, петокрака му је на носу и у задњици и по њему све је на свом мјесту и нема шта ту да се помјера, мири и подмирује. Јебеш комунистичке злочине, јебеш масакр у Словенији и по домаћим јамама! Све је то по њему оправдано и од партизанске каме страдали су они који су то и заслужили. Све су то голи издајници и слуге окупатора и српског свијета. За њега помирење у Црној Гори је окупација и то вељесрпска и са њом нема помирења! Уистину са оваквим Монтенегрином и нема помирења и залудна је та работа. То је као да сијеш мак у Сахари!

И још један из ешалона младих комуниста, пардон, колумниста, са ДПС портала., јутрос вришти како је Северина обезглавила србијански режим! Воле ДПС колумнисти Северину као да им је рођена сестра и поштује њене године, антисрпско искуство и остале видео траке, секс и лажи. Опраштају они Северини све, јер је бестрагијала Вучића и остале његове епигоне и послала их у кадрове филмова који се баш по њој препознају! Не знаш ко је гори од кога. Да ли Северина од младог ДПС колумнисте или он од ње и тако слично и тако редом! 

И недостаје ми “Побједа” Драшка Ђурановића. Ова нова са новим уредником некако је досадна и нема таквих глупости као што их је сваки дан објављивао Драшко. Драшко, врати се, ако Бога знаш, ови твоји насљедници као да су паметнији од тебе, али су до коске досадни. А мучна је досада, чак је не могу ни разбити нови и стари ешалони ДПС-а који сањају повратак на власт! Досадан овај ДПС и биће интересантан тек када у Спужу одржи конгрес обнове и најави уједињење мафије и почисти актуелне владајуће политичаре и крене да нас усрећује! Чезнем за тим даном и надам се да ће о томе извјештавати Драшкова “Побједа”!

 

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

МОНАРХИЈА: Пријем потомака спасених пилота у мисији “Халијард” код Карађорђевића!

УКРАЈИНА И БАЛКАН: Кијев помаже терористима и угрожава безбједност Европе!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

krnovo1

МИТРОПОЛИЈА: Сјутра на Крнову помен младићима страдалим од партизана!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

mini1

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

draza

РЕАКЦИЈА ЂЕНЕРАЛА МИХАИЛОВИЋА НА КРАЉЕВ ГОВОР 12.СЕПТЕМБРА1944. ГОДИНЕ: Пољубио кокарду и наредио: “Покрет”!

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!