Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НОВАКОВ ЗЛАТНИ ЛАКМУС: Монтенегрини тако празни, а тако пуни АНТИСРПСТВА!

Пише: Иван Милошевић

Новак Ђоковић је у Паризу показао шта је и ко је, а истога часа су и савремени Монтенегрини показали ко су и шта су – АНТИСРБИ! Када Монтенегринима одузмеш антисрпство од њих више ништа не остане, чак ни празна љуштура. Монтенегрини и постоје јер су АНТИСРБИ и то је једина њихова идеологија, како духовна, тако и економска и свака друга! 

Монтенегрини своје АНТИСРПСТВО нијесу могли да сакрију ни приликом тако значајнег спортског успјеха као што је златна олимпијска медаља Новака Ђоковића! Може Ђоковић да освоје све златне олимпијске медаље, али Монтенегринима неће бити довољно да скину капу Новаку и то из једноставног разлога – НОВАК ЈЕ СРБИН! Да се Новак изјаснио као Хрват, Албанац, Бошњак и да је освојио бронзу на олимпијском пикадо такмичењу, Монтенегрини би га прогласили националним херојем Балкана и сви као један стали би под његову заставу. Међутим, Новак је Србин, носи и љуби крст, пјева српске пјесме и поштује српску традицију! Такав српски спој је неподношљив за Монтенегрине, ту комбинацију сматрају нуклеарном бомбом њиховог дукљанског и антисрпског погледа на свијет! 

Јутрос је Љубо Филиповић омаловажавао Новака, име му мијењао и називао га Новац, оптуживао га и за ратове 90-тих и кињио га јер је пјевао српску химну и у Паризу се поносио што је Србин и што игра за Србију! И због тога и много чега другог за Љуба најбољи тенисер свих времена не да не заслужује златну медаљу, већ би требало да му се и забрани да наступа за Србију. Јер, по Љубу, Србија је крива за озонске рупе, најезду скакаваца, појаву отровних медуза у Карипском кору, поремећаје Сунчевих пега и путање Мјесеца и наравно крива је за све зло на Балкану у задњих 30 година! И како неко може да игра за тако окривљену Србију и чак пјева њену химну и поноси се тробојком. Уколико и игра за Србију и освоји неку медаљу, по Љубу, златно признање би као покајнички поклон требало у име извињења да поклони Хрватима или Албанцима. И још да је златну медаљу искористио за промоцију геј вриједности и да се умјесто у загрљај породице бациуо у загрљај свога дечка, Монтенегрини би га славили као парадигму европских вриоједности и пута Ц Г ка ЕУ и гарант да би сви купили рекет и малтретирали тениску лопту на теренима СЦ! 

Поред Љуба било је и других Монтенегрина који нијесу крили да их је Новак разочарао јер је играо за Србију, а није је пљувао и није газио по тробојци и проклињао дан када се родио као Србин! Нијесам нигдје данас чуо и Небојшу Шофранца да нешто каже о Новаку и његовој златној медаљи. Нема ријечи Шофро о томе, али меље и меље за остале и навија за све који се боре против Срба! 

Чак се јавила и нека Јована! И она замјера Новаку што се у Паризу није извинио Хрватима. Албанцима и Монтенегринима и што им није поклонио медаљу! 

Монтенегрини су тако празни, а тако пуни АНТИСРПСТВА! Пукну од муке када неки Србин, попут Новака, досегне олимпијске висине и попне се први на свјетски Олимп и задиви планету. Јебеш планету, верглају Монтенегрини, када се диви Србима! Њих треба помињати само као блато Балкана и свијета! 

Уистину, Монтенегрини су тако празни, а пуни АНТИСРПСТВА. И због тога ових дана пуцају од муке, јер је један Србин задивио планету и Србе и Србију приказао у најбољем свијетлу. Оно што је радост за Србе и Србију, корота је за Монтенегрине и повод за још један Љубов, Шофров, Јованин лелек над самим собом и празним МОНТЕНЕГРИНСТВОМ!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Што се “Вијести” буне, па Шумадинац ће добити црногорскои држављанство!

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

МОНАРХИЈА: Пријем потомака спасених пилота у мисији “Халијард” код Карађорђевића!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

krnovo1

МИТРОПОЛИЈА: Сјутра на Крнову помен младићима страдалим од партизана!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

mini1

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

draza

РЕАКЦИЈА ЂЕНЕРАЛА МИХАИЛОВИЋА НА КРАЉЕВ ГОВОР 12.СЕПТЕМБРА1944. ГОДИНЕ: Пољубио кокарду и наредио: “Покрет”!

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!