Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ТУРИЗAМ: Неће нам бити боље док имамо ДПС, СДП и СД мрзитеље свега српског!

Пише: Милош Вукчевић
Ових дана чују су разна нагађања везана за туристичку сезону: те биће оваква, те биће онаква, боља или гора у односу на ову или ону годину, и опет дозволите да изнесем своје виђење, које се не уклапа у поменуте матрице. На самом почетку да смо јасни, немам ништа дидирног са туризмом, осим што педесет година живим у граду који живи углавном од туризма, па дајем себи слободу да, као посматрач, илити жртва, прокоментаришем на ту тему. Када знамо ко су, и како се бирају челни људи у туризму, почев од оних на локалном нивоу па све до министра, онда је право чудо да имамо и ово што имамо.
Негдје давно сам написао, да слободно укинемо све посленике у туристичким организацијама од дна до врха, као и сву туристичку пропаганду, само да престанемо да пљујемо и стварамо злу крв по Србији и Русији и ето нама гостију за све капацитете, па да их је још оволико. Али ми не би били ми када би се понашали пријатељски према исконским и јединим највећим пријатељима.  Неки из врха кукају за европским туристима, чиме показују да живе у облацима, али у облацима дима, прашине и слепила.
Почетком мјесеца прошао сам аутопутевима, кроз Хрватску, Италију и Азурну обалу. На хрватском аутопуту само спорадично по које ауто, налик на зимски период када путује само онај ко мора. Талијански аутопутеви као мравињаци, углавном талијанске таблице, плус километарске колоне шлепера. На Азурној обали средња фреквенција, ништа посебно. Шта то заправо значи?
Европске земље су у стању колапса и неизвесности због ситуације са Русијом и мањком енергената, што надомјешћују троструко већим цијенама, а што директно утиче на стандард, због чега су принуђени да штеде за неизвеснос која их неминовно чека у следећим месецима, и зато су се одлучили да штеде на путовањима и одмору.
Очекивати их је исто што и тражити невину у јавној кући. Дакле, нема их и неће их ни бити.
Руси, који су купили велике некретнине, углавном долазе у своје и користе пијацу и трговине, тако да хотели и ресторани, малу вајду имају од њих. Са Србима је иста прича, а ми се ругамо и са подсмијехом их називамо “парадајз туристима”, не схватајући да су нам они најбољи гости. И они који се одлуче да иду као туристи, иду тамо гдје су добродошли, умјесто код нас гдје их гледамо, нажалост, као ДУШМАНЕ.
И све док се не промијени политика од врха, и не увиде грешке, и не само увиде већ и исправе, биће све гора и гора ситуација у туризму, па да на челу дође сам Ајнштајн. Дефинитивно, ова сезона је пукла, и задњи је моменат да се крене према следећој уз корените промјене на политичком плану, што није лак задатак докле год имамо ДПС, СД СДП, пљуваче и мрзитеље свега српског.
извор: фејсбук
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Што се “Вијести” буне, па Шумадинац ће добити црногорскои држављанство!

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

МОНАРХИЈА: Пријем потомака спасених пилота у мисији “Халијард” код Карађорђевића!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

mini1

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

draza

РЕАКЦИЈА ЂЕНЕРАЛА МИХАИЛОВИЋА НА КРАЉЕВ ГОВОР 12.СЕПТЕМБРА1944. ГОДИНЕ: Пољубио кокарду и наредио: “Покрет”!

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!

giska

СЈЕЋАЊЕ: Ђорђе Божовић – Гишка!