Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЈАКОВ СЕ ПРОБУДИО, ДО САДА ЖИВЕО НА МАРСУ: Политичка трговина са Србима му није сметала да засједне у фотељу предсједника државе, данас је осуђује!

Баш кад смо мислили да нас више ништа не може изненадити данас свједочимо још једној превари и вријеђању здравог разума грађана Црне Горе, казао је предсједник Црне Горе Јаков Милатовић.

-Данас је Црна Гора жртва најпримитивније политичке трговине и неодговорности коју премијер у континуитету демонстрира према вођењу државе, навео је Милатовић на мрежи X.

Након што је грађанима постало јасно да је изневјерена идеја промјена, наставља се, каже Милатовић, девастација политичког живота и демократских процеса.

Нетранспарентност, непринципијелност, партитократија, урушавање институција и трговина државним интересима свој врхунац достижу изгласавањем најгломазније Владе у историји Црне Горе чији је циљ заштита појединачних интереса а не бољитак нашег друштва и европски пут државе, казао је Милатовић.

Затим је додао.

Не само да грађани овим неће добити оно што им је обећано попут увећања зарада за 25 одсто, меритократију, владавину права и другачије дјеловање од оног на које смо навикли у прошлости, већ ће вишеструко платити све док се и последњи партијски функционер не намири. Пред свим друштвеним актерима у Црној Гори је борба за пристојну и праведну државу, истински грађанску и европску земљу, у којој ће успјех сваког појединца зависити искључиво од његових компетенција и постигнутих резултата, наводи Милатовић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НОВИ ПОЧЕТАК ИЗ КАЗАЊА: БРИКС за Јужне Словене, нову Европу и свијет!

ОСТРОШКА ТРАГЕДИЈА, 81 ГОДИНУ ПОСЛИЈЕ: Док је Срба и Бјелопавлића памтиће се јунаштво пуковника Баја Станишића!

СРБИ И АМЕРИКА: “Чикашка кестенијада”, чувају обичаје из родног краја!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

vuk-orovic

ВУК ОРОВИЋ, СРПСКА ДЕМОКРАТСКА ИНИЦИЈАТИВА: Неопходно да српски политички актери у Црној Гори учврсте свој утицај на власт!

ber56

ОБИЉЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА БЕРАНА ОД ТУРАКА: Артиљеријско утврђење на Јасиковцу пало 16. октобра 1912. године!

Казань в преддверии БРИКС-2024

НОВИ ПОЧЕТАК ИЗ КАЗАЊА: БРИКС за Јужне Словене, нову Европу и свијет!

miomir1

WOKE РЕВОЛУЦИЈА: Диктатура дубоке љевичарске државе и рушење традиционалних вриједности!

boja

СРПСКА УМЈЕТНОСТ: Бојана Пековић – “Прожимање”!