Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“КОШУТА” ИЛИ РАДНИЧКА (НЕ)ПРАВДА: Мило их оставио без посла и плата, а траже од Милојка што им је ДПС одузео!

Бивши радници цетињске Кошуте блокирали су саобраћај између Подгорице и Цетиња. Блокада ће трајати до 16 сати, а саобраћај ће блокирати сваког другог дана. Радници су се одлучили на такав корак, пошто са протеста испред Владе у петак нијесу добили никакав одговор на њихова потраживања.

Представница радника Дијана Вујовић казала је за Радио Црне Горе да ће блокада магистрале на Крушевом ждријелу данас трајати од 11 до 16 сати.

Саобраћај ћемо зауставити и у сриједу од 12 до 15 сати, петак од 11 до 16 и идућу недјељу од 12 до 15 сати. Ми смо морали да се опредијелимо на овакав вид протеста како би још поново указали у каквој се ситуацији налазимо. Извињавамо се грађанима, али смо били принуђени да протест радикализујемо, јер никакав одговор нијесмо добили од Владе, навела је Вујовић.

Бивши радници “Кошуте” траже исплату девет неисплаћених плата за 693 радника у износу од 2.806.650 еура, као и повезивање радног стажа за њих 81.

извор: ртцг

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!