Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СРАМНО: Маида Горчевић у име већински православне Црне Горе у Приштини извињавала се Американцима због става Маје Вукићевић о лажној албанској држави!

Предсједник Србије Александар Вучић, казао је како је министарка европских послова Црне Горе Маида Горчевић данас отишла у Приштину да се извињава Американцима.

Видио сам и ову министарку данас, Горчевић, сва је устрептала. Срам их било. Мисле да имају право и да се хвале како нам отимају дио територије и да се бахато понашају не би ли се извинили Американцима. Морају ваљда тако да се понашају што је једна часна жена Маја Вукићевић, одбила да гласа за Косово у Савјету Европе, па су брже боље отишли у Приштину да се извињавају наглавачке. Мисле да могу све јер их штите Америка, Њемачка и ови великани. Шта смије Србије нама да каже, ево нека виде да смије – рекао је предсједник Србије на конференцији за медије на којој је говорио о Косову.

Вучић је додао да “не сумња да ће Црна Гора у априлу подржати улазак лажне државе у Савјет Европе”

– Гласаће са обије руке и ноге, као и увијек – поручио је Вучић.

Подсјетимо, министарка за европске послове Црне Горе, Маида Горчевић изјавила је данас у Приштини да ће Подгорица подржати улазак Косова у Савјет Европе када о томе буде одлучивао Комитет министара те организације. Горчевић је казала да је Маја Вукићевић, шефица Делегације Црне Горе у Парламентарној скупштини Савјета Европе (ПССЕ), гласала против уласка Косова у СЕ заступајући став своје партије.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

dobrila

ДОБРИЛА КУКОЉ, ПРЕЖИВЈЕЛИ ЛОГОРАШ ЈАСЕНОВЦА: Доња Градина – највећи град мртвих!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!