Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ТЕНИС: Новак Ђоковић прекинуо сарадњу са Гораном Иванишевићем!

Новак Ђоковић направио је рез у стручном штабу, након слабих резултата у текућој сезони.

Српски тенисер је и даље без трофеја у 2024. години, а уочи серије турнира на шљаци одлучио је да се разиђе са тренером Гораном Иванишевићем.

Ђоковић је у готово петогодишњем мандату са Иванишевићем као тренером освојио чак осам гренд слем титула, а одлуку о раскиду сарадње објавио је на друштвеним мрежама.

Горан и ја смо прије неколико дана ријешили да престанемо да сарађујемо. Хемија на терену имала је успоне и падове, али наше пријатељство је одувијек било чврсто као стијена, написао је Ђоковић.

Најбољи тенисер планете наставио је ус личном тону…

У ствари, поносан сам на то – нисам сигуран да је и он – осим што смо освајали турнире скупа, имали смо и битку са стране у парћису (друштвена игра) много година. И тај турнир се за нас не завршава никада, додао је Ђоковић.

Ђоковић је посљедњи турнир одиграо у Индијан Велсу гдје је шокантно елиминисан у трећем колу од Италијана Луке Нардија. Убрзо затим одлучио је да не игра турнир у Мајамију, послије чега се вратио у Србију.

Према распореду на званичном сајту српског аса, сљедећи турнир на његовом програму је Мастерс у Монте Карлу који се игра од 7. до 14. априла.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

ПЕТАР БОЖОВИЋ: Прича се о геноциду у Сребреници, а гледамо геноцид у Гази!

ДАНАС ЈЕ СВЕТИ ВАСИЛИЈЕ ЧУДОТВОРАЦ

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

nebojša

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко Спајић забија нож у леђа Србији, Србима и СПЦ-у!

burz3

“ДУЧИЋЕВ ДАН” У НОВОМ САДУ И ДАНИ ИНДИЈСКЕ КУЛТУРЕ У БЕОГРАДУ: Изложба др Татјане Бурзановић из Подгорице – на путу Јована Дучића и Рабиндраната Тагореа!

vasilije

ДАНАС ЈЕ СВЕТИ ВАСИЛИЈЕ ЧУДОТВОРАЦ

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

братунац08

ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА-СРЕБРЕНИЦА: Срби да схвате са киме живе, српски душмани Србима товаре своје злочине!