Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НИКШИЋ: Андрија Мандић у пратњи Марка Ковачевића обишао више установа у граду под Требјесом!

Предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић казао је да је у посјети Никшићу био предсједник Скупштине Црне Горе, Андрија Мандић.

Након састанка у згради Општине Никшић обишли смо са директором РТВНК Николом Марковићем радове на новој згради Радио-Телевизије Никшић који су у завршној фази, посјетили Иновационо предузетнички центар Технополис гдје смо се састали са директором Ђорђијем Маловићем и његовим тимом. У оквиру тога посјетили смо и канцеларију иницијативе Никшић – Европска престоница културе 2030 која се налази у Технополису, навео је Ковачевић на свом фејсбук профилу.

Потом су, како је додао, посјетили ЈУ Захумље гдје су се састали да са директором Миодрагом Чизмовићем и његовим тимом.

-Обишли смо радове на новом Ватрогасном дому заједно са командиром Службе заштите и спашавања Славком Тадићем и бројним припадницима Службе као и радове на реконструкцији улице Воја Деретића. Посјетили смо Дворац краља Николе чија је реконструкција у завршној фази. На крају ове посјете имали смо садржајан састанак у ЕПЦГ са предсједником борда директора те компаније Милутином Ђукановићем као и извршним директором Иваном Булатовићем и бројним представницима менаџмента ЕПЦГ, ЕПЦГ – Солар градње и ЕПЦГ Жељезаре Никшић, закључио је Ковачевић.

извор: ртвнк

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

САВЕЗ УДРУЖЕЊА РАСЕЉЕНИХ И ИЗБЈЕГЛИХ У ЦРНОЈ ГОРИ: Милојко, не гласајте за Резолуцију о Сребреници!

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Прича о геноциду је опасна, Црна Гора не треба да гласа за Резолуцију о Сребреници!

БОЉЕ БИТИ БОШЊАК НЕГО СРБИН, ВЕСНУ БРАТИЋ ГРАЂАНИСТИ ЧЕРЕЧИЛИ ПО МЕДИЈИМА КАДА ЈЕ РЕКЛА ДА ЈЕ СРПКИЊА: Маиду као Бошњакину приказују за примјер како треба подржати Резолуцију о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

povelja1

ПРИЗНАЊЕ ЗА “СРПСКУ24”: Равногорски покрет додијелио посебну повељу порталу за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО!

nebojša

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко Спајић забија нож у леђа Србији, Србима и СПЦ-у!

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!

JELICA2

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!