Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НЕОКОМУНИЗАМ ИСПОД НАЦИОНАЛИСТИЧКЕ МАСКЕ

Пише др Петар Милатовић Острошки

Познато је да је 1989. године, и касније, скоро све странке и покрете организовала некадашња Удба, односно Служба државне безбједности. Данас у 99 одсто случајева сва српска удружења, покрете и странке, бар у Црној Гори, предводе заклети титости који су се умјесто у Бога клели у зликовца Тита, чак и челник Црне Горе, конкретно предсједник државе, продукт је титоизма као најгорег антисрбизма, а управо он је „српство“, по протоколима користио да дође на власт, али се касније није сјетио ни „с“ да спомене.

Дакле, утабаним антинародним стазама данас марширају хорде титоиста с лијева, с десна и по средини. Сви они су здушно, изнад сваке бездушности, против оних који су на Светосавској њиви одувијек били заклети браниоци српских виталних интереса. Такве доследне националне истинољупце конвертити сматрају да су највећа пријетња свим лажним „Србима“, било да су у питању професионални, буџетски, или масонски Срби које масонерија подмеће наивном народу као што кукавица подмеће своје у туђе гнијездо.

Неко ће се запитати: Ко су они…. То су, у 99 одсто случајева, синови и унуци оних чији дједови бјеху Слоунци, а очеви Титови волови и јунци. Да закључим, неокомунизам данас и слијепци виде испод националистичке маске, јер титоистима је свеједно, они могу бити комунисти, националисти, фашисти, нацисти и тако даље…

Извор Фејсбук

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Прича о геноциду је опасна, Црна Гора не треба да гласа за Резолуцију о Сребреници!

ЖРТВЕ КОМУНИСТА ВАПЕ ЗА ПРАВДОМ: У Словенији мајских дана 1945. године стријељано 10.000 црногорских четника!

“ДУЧИЋЕВ ДАН” У НОВОМ САДУ И ДАНИ ИНДИЈСКЕ КУЛТУРЕ У БЕОГРАДУ: Изложба др Татјане Бурзановић из Подгорице – на путу Јована Дучића и Рабиндраната Тагореа!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

александар1

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА АЛЕКСАНДРА: Суштина наше вјере је искрена љубав!

пјешивци

СВЕЧАНО У ПЈЕШИВЦИМА: Побједа живота над смрти!

maida

БОЉЕ БИТИ БОШЊАК НЕГО СРБИН, ВЕСНУ БРАТИЋ ГРАЂАНИСТИ ЧЕРЕЧИЛИ ПО МЕДИЈИМА КАДА ЈЕ РЕКЛА ДА ЈЕ СРПКИЊА: Маиду као Бошњакину приказују за примјер како треба подржати Резолуцију о Сребреници!

povelja1

ПРИЗНАЊЕ ЗА “СРПСКУ24”: Равногорски покрет додијелио посебну повељу порталу за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО!

nebojša

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко Спајић забија нож у леђа Србији, Србима и СПЦ-у!