Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ВЕТЕРАНИ СРПСКЕ: Не треба нам дефиле Армије БИХ, предводи их човјек који је починио злочине над Србима!

Удружења ветерана специјалних јединица Војске Републике Српске од Полиције дистрикта Брчко траже да забрани најављени дефиле 1. марта, јер би обиљежја такозване Армије БиХ угрозила међунационалне односе у граду. Додатну забринутост су изразили због тога што је иницијатор дефилеа Санин Муса, бивши припадник злогласног одреда “Ел Муџахид”, за који се сумња да је починио монструозне злочине над Србима у Возући.

Наглашавају да немају ништа против да свако достојанствено обиљежава своје празнике, али да се оштро противе провокацијама и подизању националних тензија.

Може свако да дође, али нема дефилеа, не долазе ни представници Српске у Брчко дефилеом, него долазимо културно и нормално, обиљежавамо све догађаје, а не правимо проблеме. Очекујемо од Полиције Брчко дистрикта да дефиле забрани, јер се ради о ризичном догађају. Ако га не забране, онда ћемо сутра знати као ћемо и на који начин реаговати – рекао је Петар Цвијетиновић, предсједник Удружења ветерана “Гарда Пантери”.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДАНАС ЈЕ СВЕТИ ВАСИЛИЈЕ ЧУДОТВОРАЦ

САВЕЗ УДРУЖЕЊА РАСЕЉЕНИХ И ИЗБЈЕГЛИХ У ЦРНОЈ ГОРИ: Милојко, не гласајте за Резолуцију о Сребреници!

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

povelja1

ПРИЗНАЊЕ ЗА “СРПСКУ24”: Равногорски покрет додијелио посебну повељу порталу за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО!

nebojša

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко Спајић забија нож у леђа Србији, Србима и СПЦ-у!

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

братунац08

ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА-СРЕБРЕНИЦА: Срби да схвате са киме живе, српски душмани Србима товаре своје злочине!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!