Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

УПРКОС ДПС ПРОПАГАНДИ: Андрију Мандића срдачно примили у Бриселу!

Брзо ћемо отпочети испуњавање завршних мјерила, посебно када су у питању поглавља 23 и 24, Скупштина ће свој дио посла одрадити у најкраћем могућем року, казао је први човјек црногорског парламента Андрија Мандић у току данашњег сусрета са Дејвидом Мекалистером, предсједником Одбора Европског парламента за вањске послове у Бриселу.

Мандић је, како је саопштено, исказао намјеру Скупштине и Владе Црне Горе да земљи обезбиједе стабилност, мир и динамичан економски развој, додајући да је у тој “нашој намјери пресудно важна и спољнополитичка подршка Брисела”.

Брзо ћемо отпочети испуњавање завршних мјерила, посебно када су у питању поглавља 23 и 24, Скупштина ће свој дио посла одрадити у најкраћем могућем року, казао је Мандић и додао да је наша велика предност што имамо добре односе између различитих заједница што, како је оцијени, веома позитивно утиче на народне представнике који се у потпуности могу посветити обавезама из европске агенде.

Из Скупштине су навели да Мекалистер је исказао став да Црна Гора има пуну подршку Европског парламента, констатујући да је земља отворила сва поглавља и тим поводом поздрављајући именовања у правосуђу и улогу Скупштине Црне Горе.

Уколико на предстојећим изборима буде поново изабран за посланика и предсједника Одбора за вањске послове у Европском парламенту доћи у званичну посјету Црној Гори, казао је Мекалистер показујући и тим чином жељу да наша земља постане пуноправна чланица ЕУ.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

ПЕТАР БОЖОВИЋ: Прича се о геноциду у Сребреници, а гледамо геноцид у Гази!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

nebojša

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко Спајић забија нож у леђа Србији, Србима и СПЦ-у!

burz3

“ДУЧИЋЕВ ДАН” У НОВОМ САДУ И ДАНИ ИНДИЈСКЕ КУЛТУРЕ У БЕОГРАДУ: Изложба др Татјане Бурзановић из Подгорице – на путу Јована Дучића и Рабиндраната Тагореа!

vasilije

ДАНАС ЈЕ СВЕТИ ВАСИЛИЈЕ ЧУДОТВОРАЦ

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

братунац08

ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА-СРЕБРЕНИЦА: Срби да схвате са киме живе, српски душмани Србима товаре своје злочине!