Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Прије 23 године: Основан СНП

На данашњи дан прије 23 године, основана је Социјалистичка народна партија Црне Горе, саопштио је предсједник те партије Владимир Јоковић. Он је поручио да дијели задовољство и срећу заједно са члановима СНП-а јер су сачували све вриједности које су биле дио њихових оснивачких и програмских начела.

СНП је једна од најстаријих партија у Црној Гори, баштинећи идеју која је не само сачувана, него је у потпуности дошла до изражаја на изборима 30. августа. Ваља и данас подсјетити да су многи прижељкивали нестанак наше партије и у том правцу нису бирали средства. Прошли смо трновит пут, имали и лијепе и тешке тренутке, успоне и падове, али смо сачували снагу и вјеру у нову и бољу државу, навео је Јоковић.

Како наводи, данас они који су прижељкивали њихов нестанак са политичке сцене Црне Горе, сами су нестали или су на путу потпуне магринализације.

Захваљујући нашем часном и честитом чланству, због Црне Горе и свих оних који који вјерују у нашу идеју, поново смо незаобилазан политички фактор без којег се не могу доносити крупне државничке одлуке. На сваком кораку потврђивали смо своју одговорност и никада нисмо издали државу и грађане, уз чврсту поруку да тако мора бити и убудуће. Тридесетог августа остварен је дио наших политичких амбиција и жеља – послали смо Демократску партију социјалиста на маргине политичке историје, истиче Јоковић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРЕПИСКА, “СРПСКА24” – ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: За комунисте има времена, за Равну Гору заузета!

ПЕС ДРУГА ВИОЛИНА ДПС-А: На чело Фонда ПИО довели активисту бившег режима из Бијелог Поља!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Slobodan-Vladušić

ПРОФ.ДР СЛОБОДАН ВЛАДУШИЋ: На Западу књижевност је изгубила аутономију, више се вреднује њена идеолошка функција!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!

PRO3

НЕМА ДРУГЕ: Да би Црна Гора била европска мора бити и српска!

dpsklub

КО НАПРАВИ ОВАЈ ДПС: Све им српско смета, реже на сабор, двојно држављанство, Мандића, Вучића, Додика, виде вељенационализам само код Срба!

spijunu

ТРАГИКОМЕДИЈА ИЛИ ШПИЈУНИ СУ МЕЂУ НАМА, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Шверцери цигарета под пратњом АНБ-а и уз помоћ појединих свештеника састављали владу у Острогу!