Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Виц мјесеца: Раст повјерења у РТЦГ, у врху по гледаности!

Према истраживањима агенције “Кантар” из Београда РТ Црне Горе у врху је најчешће гледаних ТВ станица у земљи, а Национални јавни сервис канал је са високим степеном повјерења грађана, показало је истраживање јавног мњења о снази бренда РТЦГ-а. Подаци показују да РТЦГ има стабилно повјерење јавности, уз константан благи раст, што је карактеристично и за Национални радио, али и wеб портал РТЦГ.

Истраживање које је спроведено у периоду од 20. октобра до 2. новембра, на узорку од 1.018 испитаника, показало је да се сваки четври грађанин Црне Горе (25%) информише се преко Националног јавног сервиса.

Резултати истраживања које радила агенција Кантар из Беоргада показало је да је Телевизија Црне Горе станица са високим степеном повјерења грађана Црне Горе.

Подаци показују и да 12 одсто испитаника више гледа РТЦГ1 данас, у односу на годину дана раније, а РТЦГ се налази у врху најчешће гледаних ТВ станица у Црној Гори и то због разноврсности програма, навике, као и брзине емитовања вијести и информација.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ОД КОТОРА ДО АМЕРИКЕ: Српски кетман!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ПОЕЗИЈА: Прије 126 година рођена Десанка Максимовић!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

кравћенко

ИНТЕРВЈУ, АЛЕКСАНДАР АЛЕКСАНДРОВИЋ КРАВЋЕНКО, КОЗАК: Царска Русија је трајала 1000 година, јер јој је темељ било православље!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

ивица

ИВИЦА ДАЧИЋ: Срамно да Црна Гора гласа за резолуцију о Сребреници!