Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Свуда га има: Суљо и предсједник Скупштине Удружења маслинара!

Овај Суљо Мустафић је невјероватан ДПС-овац. Свуда га има, свуда стигне, од скупштине, преко Завода за запошљавање, па чак и до маслинара. Ових дана је Суљо изабран и за предсједника Скупштине Удружења маслинара. Свака част за Суља. Како је кренуо има да покрива пола функција у Влади, а богами неће се одрећи ни ових НВО.

Суљо Мустафић је, ако неко није знао, дугогодишњи члан маслинарских организација и један од утемељивача манифестације “Маслинијада”.

Мустафић је казао да се ради о озбиљним произвођачма којима је маслинарство породично занимање и извор прихода те стога имају итекако жеље и интереса да се озбиљно баве овим позивом.

Удружење које има овако озбиљно чланство треба да се бави суштинским питањима као сто су ревитализација, изградња путева, нови засади и бољи квалитет уља. Уз добро међусобно повезивање, јачање сарадње са локалном управом и Министарством пољопривреде, сигурно је да ће бити на добром путу афирмације маслинарства и интереса маслинара, казао је Мустафић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОЈА ФАЦА, БОРИС МУГОША: Двије деценије потонули у служењу ДПС- у, данас им Подгорица тоне!

СЛИЈЕПИ КОД ОЧИЈУ, ДПС БУНЕ И УЗБУНЕ: Бивши режим видио дјецу из Црне Горе код Вучића, Министарство просвјете тврди да их тамо нијесу слали!

СРБИЈА И СРПСКА: Дан српског јединства!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

dilas

ЏАБЕ ПАО БЕРЛИНСКИ ЗИД, ЏАБЕ ЕУ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ОСУДИ ТОТАЛИТАРНИХ РЕЖИМА: Монтенегрини додјељују награду “Милован Ђилас”!

bera6

ВАСОЈЕВИЋИ: Српске организације без основних услова за рад!

krnovo1

КРНОВСКИМ СТРАДАЛНИЦИМА

pogled2

РУСКИ ПОГЛЕД: Напријед – ка светим оцима!

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!