Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДАВОС ИЗ ДРУГОГ УГЛА: Умјетник из Ирана псовао Клауса Шваба!

Дамон Имани, ирански продуцент и умјетник, који се бави креирањем видео садржаја о актуелним догађајима, током говора на Свјетском економском форуму у Давосу учинио је нешто што је шокирало присутне.

Он се прво захвалио организаторима што су му дали могућност да буде један од говорника, а потом је почео псовати присутне. Имани је изрекао групе псвоке оснивачу и предсједнику Свјетског економског формуа Клаусу Швабу (Схwаб), а онда и свима у сали.

– Ми смо слободни људи и остаћемо слободни. А ви, нови свјетски поредак, као и ваши глобални пријатељи, укључујући све у овој просторији могу да иду и да се ј**у – навео је он.

Након тога, Шваб, а затим и други присутни, устали су и напустили догађај. Онлине пријенос је након тога одмах прекинут.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРБИ И АМЕРИКА: “Чикашка кестенијада”, чувају обичаје из родног краја!

БОЖИЦА ЖИВКОВИЋ-РАЈИЛИЋ: Алија Изетбеговић није миротворац како га представљају Бошњаци, већ ратни злочинац!

ДПС РЕВОЛУЦИЈА: Попис декласирао бивши режим, најављују излазак на улице! Кривуље раста и пада се приближиле, пријети смак ЦГ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

vuk-orovic

ВУК ОРОВИЋ, СРПСКА ДЕМОКРАТСКА ИНИЦИЈАТИВА: Неопходно да српски политички актери у Црној Гори учврсте свој утицај на власт!

ber56

ОБИЉЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА БЕРАНА ОД ТУРАКА: Артиљеријско утврђење на Јасиковцу пало 16. октобра 1912. године!

miomir1

WOKE РЕВОЛУЦИЈА: Диктатура дубоке љевичарске државе и рушење традиционалних вриједности!

boja

СРПСКА УМЈЕТНОСТ: Бојана Пековић – “Прожимање”!

grafika

ДПС РЕВОЛУЦИЈА: Попис декласирао бивши режим, најављују излазак на улице! Кривуље раста и пада се приближиле, пријети смак ЦГ!