Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ: Никаква штета што у Одбору за људска права нема ДПС-а, без њих радимо боље!

Није никаква штета што Демократска партија социјалиста бојкотује Одбор за људска права и слободе, Одбор и без њих нормално функционише, саопштио је данас посланик Нове српске демократије и предсједник тог скупштинског тијела Јован Вучуровић. Он је истакао да је одбор без њих радио и у претходном сазиву и остваривао одличне резултате, а то су потврдиле релевантне међународне и домаће организације које се баве људским правима и слободама.

Чудно би било да ДПС присуствује сједницама одбора који се бави људским правима и слободама, ако се зна да се ради о политичкој организацији чији је врх деценијама дио криминалне хоботнице, увезан са мафијом, партије која је тридесет година пљачкала државу и управо укидала све слободе, прогонила политичке неистомишљенике, медије, НВО, грађанске активисте…Уз то, ДПС отворено промовише и фашистичку идеологију Секуле Дрљевића, па самим тим не знам шта би они радили на Одбору за људска права, додао је Вучуровић.

Како је казао, Одбор ради по плану.

А они ће свој бојкот објаснити свима онима о којима ми разговарамо на сједницама Одбора и којима покушавамо да помогнемо и ријешимо бројне проблеме. Моја порука је јасна – сва права свима, иста права за све, поручио је Вучуровић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ОД КОТОРА ДО АМЕРИКЕ: Српски кетман!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ПОЕЗИЈА: Прије 126 година рођена Десанка Максимовић!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

кравћенко

ИНТЕРВЈУ, АЛЕКСАНДАР АЛЕКСАНДРОВИЋ КРАВЋЕНКО, КОЗАК: Царска Русија је трајала 1000 година, јер јој је темељ било православље!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

ивица

ИВИЦА ДАЧИЋ: Срамно да Црна Гора гласа за резолуцију о Сребреници!