Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПИКСИ ЧУВА ТИТА: Навијачи огорчени на Драгана Стојковића!

Навијачи “Црвене Звезде” и репрезентације Србије у фудбалу огорчени су на Драгана Стојковића – Пиксија, који у својој кући на Дедињу држи Титову бисту. Чланак о томе изашао је прије неки дан у “Глорији”.

Још увијек не могу да вјерујем да Пикси у својој кући држи Тита. Он је спортска икона “Звезде” и тренер репрезентације Србије, која ће на љето учествовати на Европском првенству, а обожава Броза. Срби нијесу имали већег злотвора од Броза и није могуће да то Пикси не зна. Како ли се буди и спава у сјенци бисте српског душманима, да ми је само знати, каже војвода Милета Павићевић.

Маракана

Павићевић је због репрезентације Србије, истина у кошарци, и због истицања српских обиљежја (кокарде), чак и изношен из спортског центра у Подгорици и тешко може да прихвати да тренер какав је Пикси још увијек чува у срцу – Тита!

Нешто ту не штима и питам се да Пикси неће на Европском првенству да наступа са звездом на реверу и да неће да тјера фудбалере да се крсте пред Брозовом бистом. Тешко ме је разочарао Пикси и поручујем му да нешто прочита и из куће избаци Тита, вели Павићевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

“ПРВА ТВ”, РЕЗОЛУЦИЈА И ПРАВОСЛАВНО ПОМИРЕЊЕ: Нема мира без рехабилитације црногорских четника, Јаков за сада ћути о томе!

КРВАВО СЛОВЕНАЧКО ПРОЉЕЋЕ 1945. ГОДИНЕ: Европа осудила комунизам, ми још нијесмо!

ГОВОРИ СЕ О ЗЛОЧИНИМА, ПА ДА НЕ ЗАБОРАВИМО: Крвави пир Османа Растодера под Чакором!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

broz2

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

moskvaigor

МОСКВА: Приказан филм Игора Дамјановића “Крај неоколонијализма – Централноафричка Република”!

spajic-3

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

nenad-jezdic-knjiga-o-milutinu

ШТА НАМ РАДЕ АЛБАНЦИ, ПОСЛИЈЕ ПАТРИЈАРХА, УЛАЗАК НА КИМ ЗАБРАЊЕН И НЕНАДУ ЈЕЗДИЋУ: Требало да гостује са представом “Књига о Милутину”, екипа “Звездара театра” враћена са границе са Косметом!

katnić

ОДЛУКА: Катнић у притвору још два мјесеца!