Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СУДИЈЕ И ПСОВКЕ: Моја мајка четникуша!

Бивша предсједница Врховног суда Весна Меденица је у најбољем издању досад изјавила пред читавом Црном Гором да је са собом однијела мјере тајног надзора које је требало да буду уништене и да је на њима “упецала” главног специјалног тужиоца Владимира Нововића, саопштио је данас предсједник Демократске народне партије Милан Кнежевић.

Пецај, Веке, ово је вријеме златних рибица. П.С. Моја мајка четникуша ти је опростила што си је псовала из личног угла. Слаба је на твој поглед испод обрва, обајвио је Кнежевић на друштвеним мрежама.

Подсјећамо, Меденица је синоћ, гостујући у емисији Начисто на ТВ Вијести, коментарисала и преписке са судијама и суткињама, укључујући и ослобађајућу пресуду Апелационог суда за државни удар лидерима бившег Демократског фронта Андрији Мандићу и Милану Кнежевићу.

Меденица је тада, судећи по преписци, коментарисала ослобађање са шефицом кабинета Мирјаном Бобичић, пославши јој поруку: “Знам, мајку им је*ем четничку”.

-То је мој лични став, нагласила је Меденица синоћ.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

“КАМИОНЏИЈСКА БАЈКА” У ЧИКАГУ: Представа о српској дијаспори, како добити зелену карту и како са пута скренути на ауто-пут!

СНО ВАСОЈЕВИЋА: Тражимо референдум о Резолуцији о Сребреници!

КРВАВО СЛОВЕНАЧКО ПРОЉЕЋЕ 1945. ГОДИНЕ: Европа осудила комунизам, ми још нијесмо!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mladić

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

Grad_zenica_panorama

ГЕНОЦИДНИ ПОДАЦИ, ОДБОР ЗА ЗАШТИТУ СРБА У БИХ: У Зеници живјело 24.500 Срба, а сада око 1.000!

un

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

porfirije-banja-luka

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!

vasilije

БРАНКА ЗЕЧЕВИЋ: Света Ана-Анастасија!