Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПОВРАТАК НА СТАРО, ДПС ПРЕПОЗНАО ТЕРЕНЦЕ ЗА ПОПИС: Својима брдо пописница, осталима десетак – послати у села и планине!

ДПС у општинама Бијело Поље и Бар врши жестоке опструкције пописа. Данас су пописивачи који нису током владавине Мила Ђукановића били “препознати на терену”, добили по пар десетина пописница, док су они који су били “препознати на терену” добили огромну количину пописног материјала.

Такође, “препознатим на терену ДПС-а” дате су области у урбаном језгру града, пописивачима које ДПС није препознао на терену удаљена села и неприступачна домаћинства гдје углавном више не живе грађани који су одавно иселили и долазе на изборе само са плаћеним картама да подрже мафиократску камарилу М.Ђ-а. Тако да се на њих свали одговорност што нема људи по кућама и доведе у питање регуларност пописа.

ДПС сваким даном доказује да је ОКГ и уколико нова власт не учини ништа у спречавању овог клана да производи кризу у држави, потврдиће сумње да су повезани и они са мафијом.

Извор; фејсбук

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

“СРПСКА КУЋА”: Вјечне теме пјесника Душка Трифуновића!

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!