Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НИК, БОШЊАЦИ, ПА ДАНИЈЕЛ: И ДПС-у попис није по вољи!

Данијел Живковић, функционер Демократске партије социјалиста казао је на конференцији за медије испред те партије да је њихов став да попис становништва треба одложити.

Ако нам је циљ добијање релевантних података, онда носиоци власти морају имати слуха да се попис не одржава у оваквом амбијенту. Ако је некоме циљ да злоупотребљава и фалсификује податке, онда је јасно шта је намјера оних који сада врше власт у Црној Гори. Нису испуњени ни технички услови, нису утврђене границе између неких Општина…Нису припремљена ни упуства за пописиваче…– казао је Живковић између осталог.

Он је казао да неко има намјеру да збрза на силу попис и да на бази тога донесе одређене закључке.

Јасан је став ДПС-а. Попис је неопходно одгодити и када се буде одржавао спровести мониторинг од стране међународне заједнице – каза је он.

Он је поручио да попис треба одржати али у другачијем амбијенту, и да нико од њега не бјежи.

-Мислите ли да је у реду да мјесец дана прије пописа немамо методологије… Како ће се извршити попис Општине Будва, гдје је предсједник тог града у притвору..Метод од врата до врата, то многе земље више не кроисте. У Црној Гори то је ризично. Овај попис се не може спровести адекватно. Морамо имати вјеродостојне податке. Нико не избјегава попис, али ово није амбијент у којем треба да буде спорведен– сматра Живковић.

Он је подсјетио да је ДПС заслужан за многобројне историјске резултате у Црној Гори.

Ми смо спровели унутарпартијске реформе и учинили јединственим и снажним ДПС и спремни за будуће политичке прилике, навео јеон.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!