Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“БРАЋА” ХРВАТИ: Хапсе ко помене СРПСКУ КРАЈИНУ!

Полиција у Книну је завршила криминалистичко истраживање над осумњиченим (63) за повреду угледа Хрватске. Како су саопштили из полиције, криминалистичким истраживањем утврђено је да је осумњичени, као члан музичке групе, изводио пјесме које су настале током 1995. године чији су текстови Републику Хрватску извргнули руглу, презиру и јавном омаловажавању.

Такође, приликом наступања и извођења пјесама је носио одређене знакове и одјевне предмете који приказују припадност непостојећој територијалној творевини, а што је јавно објављено на друштвеним мрежама чиме је починио и прекршај из чл. 5. Закона о прекршајима против јавног реда и мира – прецизирала је полиција у Шибенику.

ШибеникИН сазнаје како је полиција имала сазнања о тим снимљеним догађајима који се нису догодили у Книну, али кад је осумњичени дошао на подручје Книна, полиција га је привела.

Осумњичени је у притвору у Шибенику и против њега је поднесена кривична пријава Општинском државном тужилаштву у Шибенику.

извор: ртрс

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!