Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ГАЗДА (АМЕРИКА) ОСТАЈЕ ПРИ СВОМЕ: Подржавамо владу која је против Русије, за Украјину и албанско Косово!

‘-Наш став о формирању владе остаје непромијењен. Подржавамо брзо формирање владе која је привржена еуроатлантским вриједностима и репрезентује мултикултурну Црну Гору, казали су ЦдМ-у из Амбасаде САД-а у Подгорици.

Подржавамо Владу чији би чланови осудили руску агресију, залагали се за територијални интегритет Украјине и подржавали санкције ЕУ Русији, јачали активно учешће Црне Горе у НАТО-у, штитили права мањина и подржавали суверенитет сусједних земаља, укључујући Косова, истакли су за ЦдМ из Амбасаде САД-а, коментаришучи јуче објављену информацију да је за САД прихватљиво да Коалиција за будућност Црне Горе буде конституент Владе уколико би Покрет Европа сад реформисао безбједносни сектор.

Одговарајући на питања да ли има информацију да је од мандатара за састав будуће владе Милојка Спајића тражено из дипломатских кругова да очисти сектор безбједности од руског и српског утицаја како су данас објавили неки медији и да ли Амбасада САД мисли да црногорски безбједоносни сектор јесте под таквим утицајем из америчке Амбасаде су одговорили да очекују да све НАТО савезнице одржавају ниво безбједносног сектора у складу са стандардима Алијансе и без малигног утицаја.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ОРИГИНАЛИ КОМУНИСТИЧКИХ ФАЛСИФИКАТА: Ниједан партизански филм није сниман на основу истинитог догађаја, лаж у служби идеолошке пропаганде!

ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА-СРЕБРЕНИЦА: Срби да схвате са киме живе, српски душмани Србима товаре своје злочине!

ПИСМО НАРОДУ: Прекор многим Србима!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мораан

МАНАСТИР МОРАЧА У СЛАВУ ВАСКРСА, АНДРИЈА МАНДИЋ: Чувајмо светиње и градимо слогу!

марија захарова

МАРИЈА ЗАХАРОВА: Позивамо аутора Резолуције о Сребреници да повуче документ!

александар1

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА АЛЕКСАНДРА: Суштина наше вјере је искрена љубав!

пјешивци

СВЕЧАНО У ПЈЕШИВЦИМА: Побједа живота над смрти!

јоаникије0

ВАСКРШЊА ПОРУКА МИТРОПОЛИТА ЈОАНИКИЈА: Црна Гора да превазиђе подјеле и да не заборавимо страдање Срба на Космету!