Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Бели Двор: Васкршњи пријем за преко 1000 дјеце!

Њ.К.В. Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина ће још једном бити домаћини традиционалног Васкршњег окупљања за више од 1.000 деце без родитељског старања, деце са тешкоћама у интелектуалном развоју и социјално угрожене деце у среду 12. априла 2023. у Белом Двору.

Током дана биће одржана три пријема са почетком у 10, 12 и 15 часова, сваки у трајању од сат и по, на којима ће сва деца добити поклоне од Краљевског пара и уживати уз Васкршњег зеку и пригодан програм.

Васкршњи пријем за угрожену децу је традиција коју су Њихова Краљевска Височанства започела одмах по повратку у Србију 2001. године. Након двогодишњег периода када су, због пандемије КОВИД-19, поклони уручивани директно институцијама, Престолонаследник и Принцеза ће и ове године организовати пријеме у дому краљевске породице и лично уручити поклоне.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

“ДАНИ РУСИЈЕ У СРПСКОЈ”: Резолуцију о Сребреници предлажу они који починили најстрашније злочине у историји!

“КАМИОНЏИЈСКА БАЈКА” У ЧИКАГУ: Представа о српској дијаспори, како добити зелену карту и како са пута скренути на ауто-пут!

СНО ВАСОЈЕВИЋА: Тражимо референдум о Резолуцији о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

un

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

Grad_zenica_panorama

ГЕНОЦИДНИ ПОДАЦИ, ОДБОР ЗА ЗАШТИТУ СРБА У БИХ: У Зеници живјело 24.500 Срба, а сада око 1.000!

porfirije-banja-luka

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!

vasilije

БРАНКА ЗЕЧЕВИЋ: Света Ана-Анастасија!

osman

ГОВОРИ СЕ О ЗЛОЧИНИМА, ПА ДА НЕ ЗАБОРАВИМО: Крвави пир Османа Растодера под Чакором!