Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Славен Радуновић: Истјераћемо Ивана Вуковића из фотеље!

Посланик Демократског фронта Славен Радуновић нада се да ће се постићи договор о деблокади Уставног суда. Чак и ако се то не деси, каже, постоји рјешење за транзицију власти у Подгорици.

Радуновић је АДРИА телевизији казао да ће ДФ опет гласати за измјене Закона о локалној самоуправи, које је предсједник државе Мило Ђукановић вратио на поновно одлучивање.

-Ми смо гласали за сва четири кандидата за судије Уставног суда и показали добру вољу да се ово горуће питање затвори, али ДПС је искључиво кочио завршетак тог процеса, истакао је Радуновић.

Како је додао, резултати локалних избора из октобра прошле године ће бити проглашени са или без Уставног суда.

Значи избором судија Уставног суда биће ријешено за десетак дана, а уколико не дође избора Уставног суда – онда ћемо гласати опет за Закон о локалној самоуправи, који је једном вратио Ђукановић, и примјенићемо његове норме да истјерамо Вуковића из канцеларије, поручио је Радуновић.

Нагласио је да је Демократски фронт посвећен деблокади Уставног суда.

-И искрено се надам да ће бити довољно политичке воље и прагматичности код свих политичких субјеката да се то и деси, закључио је Радуновић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!