Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Александар Вучић: Не дамо Космет!

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да Косово сваки дан отимају као вране и гавранови, али и нагласио да је Косово нешто што “не дамо да нам узму”, преноси Косово онлајн.

Ми не тражимо ништа туђе, само хоћемо да будемо свој на своме. Косово и Метохија је нешто што не дамо да нам узмете, и при томе, за разлику од неких других времена, никоме нисмо пријетили нити хоћемо. Једино што смо радили и тражили јесте да нас поштују, као што и ми поштујемо све друге, рекао је Вучић у Лесковцу, на обиљежавању 14 година Српске напредне странке.

Како каже, данас, када од нас траже срце нашег националног бића, наше, додаје, није да им пријетимо већ да скромно говоримо и да то што се понашамо одговорно и озбиљно, не значи да су слаби.

-Србија је данас јача него 1999. и 2012. у сваком смислу. Наше је да наставимо да радимо и да градимо фабрике и пруге и да бринемо о нашој дјеци, рекао је Вучић.

Вучић је захвалио женама што су разумне и што брину о својим мужевима и очевима.

Морамо да чувамо Србију и животе. Морамо да покушамо да сачувамо мир а да са исте стране будемо чврсти и поносни и да чувамо оно што је наше и љубоморно не дамо никоме, рекао је Вучић.

Додаје да је то једина политика која води у будућност. Како каже, то је само рационална и озбиљна политика.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ПОРУЧИО РЕИСУ ФЕЈЗИЋУ: Вама смета митрополит Амфилохије, а мени не смета медреса “Мехмеда Другог Освајача”!

БРАЋА МУСЛИМАНИ НЕБРАТСКИ ПРЕМА ПРАВОСЛАВНОЈ БРАЋИ: Смета им споменик митрополиту Амфилохију, а тргу у Гусињу дали име Али паше, познатом по борбама са Црногорцима!

БИЛО НЕКАД ДРУГО ВРИЈЕМЕ: Војводи Степи Степановићу Сарајево организовало величанствени дочек 17. новембра 1918. године!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mini1

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

amfilohije-radovic-reuters-326563

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!

giska

СЈЕЋАЊЕ: Ђорђе Божовић – Гишка!