Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Српска: Милорад Додик данас са Владимиром Путином!

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик данас ће се у Москви састати са предсједником Русије Владимиром Путином. О предстојећем састанку са руским предсједником, Додик је синоћ у Москви разговарао са амбасадором БиХ у Русији Жељком Самарџијом и шефом Представништва Републике Српске Душком Перовићем.

 

У ексклузивном интервјуу за Руску газету, српски члан Предсједништва БиХ је рекао да је Руска Федерација најважнији дипломатски савезник Републике Српске, који штити интересе српског ентитета у међународној политичкој арени и у оквиру кључних организација, посебно у Уједињеним нацијама.

Како је Додик раније најавио, главна тема састанка с Путином биће енергетика и понашање представника Запада.

Извор: РТРС

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

МОСКВА: Приказан филм Игора Дамјановића “Крај неоколонијализма – Централноафричка Република”!

ШТА НАМ РАДЕ АЛБАНЦИ, ПОСЛИЈЕ ПАТРИЈАРХА, УЛАЗАК НА КИМ ЗАБРАЊЕН И НЕНАДУ ЈЕЗДИЋУ: Требало да гостује са представом “Књига о Милутину”, екипа “Звездара театра” враћена са границе са Косметом!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

sno

СРПСКА НАРОДНА ОДБРАНА ВАСОЈЕВИЋА: Подржавамо захтјев за одржавање референдума о Резолуцији о Сребреници!

градина5

ДОЊА ГРАДИНА: Дан сјећања на жртве усташког геноцида!

petar-božović-640x474-1

ПЕТАР БОЖОВИЋ: Прича се о геноциду у Сребреници, а гледамо геноцид у Гази!

region1

СА ТРИБИНЕ О “СРБИМА И РЕГИОНАЛНОЈ СТАБИЛНОСТИ”: Резолуција о Сребреници је опасна за Србе, дјеца ће учити да смо починили геноцид!

кравћенко

ИНТЕРВЈУ, АЛЕКСАНДАР АЛЕКСАНДРОВИЋ КРАВЋЕНКО, КОЗАК: Царска Русија је трајала 1000 година, јер јој је темељ било православље!