Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Падају ДПС директори: Ухапшена Виолета Кликовац!

Бивша извршна директорка градског предузећа “Путеви” Подгорица Виолета Кликовац ухапшена је данас због сумње да је починила кривично дјело злоупотреба службеног положаја, потврђено је порталу Побједа из Специјалног државног тужилаштва.

Кликовац су лисице на руке ставили припадници Специјалног полицијског одјељења по налогу специјалног државног тужиоца. Она ће током дана бити приведена на саслушање у зграду Специјалног државног тужилаштва.

Кликовац је именована за директицу “Путева” Подгорица 2017. године, а функцију је обављала до јула 2019. године када је поднијела оставку.

Према писању Вијести, Специјални полицијски тим је током провјере документације пословања “Путева” дошао до доказа који наводе на сумњу да је за вријеме мандата Кликовац дошло до злоупотребе службеног положаја и ненамјенског трошења новца са рачуна градског предузећа.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРБИЈА СЕ ВРАЋА СРБИЈИ, АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ: Споменик Дражи Михаиловићу на Теразијама, измјестити обиљежја Броза, Моше, Рибара и Милутиновића са Калемегдана!

УДРУЖЕЊЕ БОРАЦА РАТОВА ОД 1990. ОГОРЧЕНО НА ВЛАДУ: Забранили да снимамо у касарни, скандалозан приручник Министарства просвјете о злочинима 90-тих!

КОЈА ФАЦА, БОРИС МУГОША: Двије деценије потонули у служењу ДПС- у, данас им Подгорица тоне!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

dilas

ЏАБЕ ПАО БЕРЛИНСКИ ЗИД, ЏАБЕ ЕУ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ОСУДИ ТОТАЛИТАРНИХ РЕЖИМА: Монтенегрини додјељују награду “Милован Ђилас”!

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!

krnovo1

КРНОВСКИМ СТРАДАЛНИЦИМА

pogled2

РУСКИ ПОГЛЕД: Напријед – ка светим оцима!

milanberane

БЕРАНЕ, ПОЛИТИКА И КЊИЖЕВНОСТ: Милан Кнежевић из угла пјесника!