Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Дмитриј Медведев: Баук комунизма је дошао у Европу!

Замјеник предсједника Савјета безбједности РФ Дмитриј Медведев сматра да је дух комунизма дошао у Европу, јер богате земље желе да натјерају друге да плаћају руски гас.

Баук комунизма је коначно поново ушао у Европу. Тако, иначе, пишу медији. Дебели Европљани, снабдјевени гасом из разних извора, биће принуђени да дијеле са сиромашнима, али поноснима, који не желе да плаћају Русији у рубљама за наше гориво. Браво, достојни насљедници двојице Карла – Маркса и Каутског. Истовремено ће увести и рационализацију потрошње енергије, а онда није далеко од прехрамбених картица, додао је он.

Раније је шпански лист Паис пренио да Европска комисија 18. маја намјерава да одобри план у случају могућег наглог прекида испорука руског гаса, према којем ће земље чланице са другим изворима снабдијевања морати да дијеле гориво са земљама погођеним смањење залиха. Како наводи издање, Брисел ће захтијевати увођење енергетског рационализације, што ће првенствено утицати на индустрију, како предузећа у земљама које немају проблема са снабдијевањем не би имала конкурентску предност у односу на она која су претрпјела смањење снабдијевања.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦЕТИЊЕ: Сарадња Музеја и Богословије!

ПОЕЗИЈА: Прије 126 година рођена Десанка Максимовић!

СЛАВИША ЧУРОВИЋ, ГЛУМАЦ И СРБИН: Све се мијења, али не и Министартво културе – око министра све ДПС кадар!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

slavisa-curovic-21

СЛАВИША ЧУРОВИЋ, ГЛУМАЦ И СРБИН: Све се мијења, али не и Министартво културе – око министра све ДПС кадар!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Boka

МАЛО ПОЗНАТО, БОКЕЉИ ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА У БЕОГРАДУ: Бока Которска природна излазна лука Србије!