Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЊУЈОРК: Српска кафана “Кафана” међу 100 најбољих!

Њујорк Тајмс је поново уврстио српску Кафану међу 100 најбољих ресторана у Њујорку. Српска кафана Кафана на Менхетну Владимира Оцокољића управо је добила још једно велико признање – Њујорк Тајмс ју је поново уврстио међу 100 најбољих ресторана у Њујорку.

Овог пута је на 82. месту на листи (у 2023. је била 83.).

Отворена 2008. године, Кафана је брзо постала једно од омиљених места за излазак у том делу града, увек се тражи место више, а престижни магазини пишу о њој, преноси Нова.рс.

Већ 2012. године амерички недељник Њузвик га је уврстио на листу 101 најбољих ресторана на свету, а стигла је и потврда од Мицхелина који је „Кафану“ уврстио у водич за 2022, подсећа Цитy магазине.

-Можда сте се мало збунили, али ова рустикална, величанствена српска кафана је на НYТ листи 100 најбољих ресторана у Њујорку – ОПЕТ. Ово је лудо. И, ако можете да верујете, Тијана, Мио, Дими, Дуц́а, Срки, Лика, Едгар, Мани, Иван, Дијего и Луис учинили су да то иде корак горе! За музику ц́е се побринути Вукан & Срђан + Алма & Рале, Цојина супруга вец́ (плаче) плеше, а Цоја – први пут – нема речи, навели су уз вест на Инстаграму уз „најсрдачнији поздрав цењеним гостима што су све учинили вредним.

– Имали смо среће да смо од почетка, да ли због ћирилице која је визуелно атрактивна, прихваћени са свих страна, а Њујорчани су радознали људи и увек желе да пробају нешто ново, тако да смо одмах изашли у Њујорк Тајмсу и осталим релевантним вестима и тако је кренуло – испричао је Оцокољић за Нову, а што се хваљеног јеловника тиче, каже:

Наш јеловник је традиционалан, и кад год сам покушао да ширим ту причу завршавало се са ‘дај десет ћевапа.

извор: сербиантимес

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БРУКА, МОНТЕНЕГРИНИ ЗБОГ ДУБРОВНИКА: Хрватима подилазе, стиде се и осуђују, чак и мртве, своје грађане!

ВРАНЕШ ПОЧЕТКОМ 19. ВИЈЕКА: Протјеривање Срба и насељавање муслимана!

СУЗЕ ЦРНОГОРСКЕ КРАЉИЦЕ: Ако Бог да, осветићемо Косово!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мурина0

ПРИЈЕ 25 ГОДИНА: НАТО у Мурину убио троје дјеце, данас обиљежавање злочина!

momo-joksimovic1 (1)

МОМО ЈОКСИМОВИЋ, ПАРТИЈА ПЕНЗИОНЕРА: Обновили смо кривичну пријаву притив Вујице Лазовића, надамо се да је Нововић неће одбацити!

анзак66

ДАН АНЗАКА У АУСТРАЛИЈИ, У ПАРАДИ ПОТОМЦИ ЧЕТНИКА: ИСТИНА О ДРАЖИ МИХАИЛОВИЋУ МОРА ИЗАЋИ НА ВИДЈЕЛО!

додик8

МИЛОРАД ДОДИК: Милојкова влада, попут Милове, антисрпска!

Bombardovanje-Beograda-815x458

КРВАВИ ВАСКРС СРПСКИХ ГРАДОВА ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА: Комунисти наводили бомбе!