Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“ХУМАНИ” ЗАПАД: Радован Караџић у енглеском затвору без љекарске помоћи, трпи велике болове!

Први предсједник Републике Српске Радован Караџић, који се налази у британском затвору, трпи ужасне болове јер му нису дали неопходне лијекове нити има љекарску помоћ, изјавила је његова кћерка Соња Караџић Јовичевић и истакла да то сматра покушајем убиства.

Данима ми Радован говори да има болове у стомаку и карлици који се повећавају. Лијекове које је требало да добије нису му дали. Чекао је, покушавао да дође до љекара. Није ми дао да се обратим медијима – рекла је Јовичевићева за Срну.

Она је истакла да је Радован данас позвао у 14.30 часова и да је једва говори, али је успио да каже да му је стомак огроман од синоћ, да има ужасне болове и да нико неће да му помогне нити да зове љекара.

И даље се нада да ће му ипак неко помоћи. Оног момента када је рекао да без помоћи неће преживјети овај викенд и да се само молим Богу, одлучила сам да то подијелим са јавношћу. Надам се, бар овако, да ће неко реаговати на овакво понашање које сматрам покушајем убиства – каже Јовичевићева.

Некадашњи предсједник Републике Српске Радован Караџић налази се у енглеском затвору “Вајт”, гдје служи казну у ужасним условима.

извор: ртрс

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЊУЈОРК: У УН чула се истина о страдању Срба у БИХ, присуствовали представници 40 земаља!

РАДОВАН КАЛАБИЋ: „Музеј страве и ужаса” као опомена!

И ОВЕ ГОДИНЕ: Марковдан на Равној Гори!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

јеленаперовиц

ЈЕЛЕНА ПЕРОВИЋ, ЖЕНСКИ МИЛО: СДТ ми се свети!

novosti12

ХРВАТСКА ДЕМОКРАТИЈА: Хтјели би да гасе српске “Новости”!

мурина0

ПРИЈЕ 25 ГОДИНА: НАТО у Мурину убио троје дјеце, данас обиљежавање злочина!

momo-joksimovic1 (1)

МОМО ЈОКСИМОВИЋ, ПАРТИЈА ПЕНЗИОНЕРА: Обновили смо кривичну пријаву притив Вујице Лазовића, надамо се да је Нововић неће одбацити!

анзак

ДАН АНЗАК, ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР: На паради у Аустралији и потомци четника!