Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СРПСКИ ПОЛИТИЧКИ АНТИФЕНОМЕН: Гласаш за власт, која потом све ради против Срба!

Пише: Иван Милошевић

Смјенио власт или не, Србима иста ствар! Пуца по њиховом леђима из свих хаубица, ударају Србе и са лијева и са десна, изнутра и од вани, скачу нам по нервима и правима и не дају ока да отворимо. Јуче деведесете, па средњи вијек, данас Сребреница, УН, резолуције и декларације, скоро сваки мјесец нешто ново. Срби немају мира, плете им се дипломатска, историјска и свака друга омча и нема предаха. Човјек би рекао да овај сулуди свијет и нема пречих ствари него да удари на Србе и када то уради и Србе пороби онда ће свијет бити љепши него што је, улицама ће кренути лавина млијека и меда, владаће правда и у крошњама ће бити свега и свачега за нека нова поколења! 

У Сребреници није било геноцида, али биће га, па да ће сви Срби да пукну! Има да одговарају за све свјетске злочине и биће на њиховом челима исписане све нечасне свјетске работе, па да се Срби одмах препознају гдје год да се појаве и да се одмах зна да то није обичан народ, него народ који уништава други народ и за то не бира средства. Постаћемо  људска црна кеса вељесвјетког смећа и још ће се од Срба тражити да његују то предање и да га преносе потомцима – да и они буду обиљежени и да без стида носе рогове и чак се поносе њима! 

Тужно вријеме дошло за Србе, а као да је некада било и другачије. Постало је уобичајено да су за сва зла овога свијета између осталих, криви и Срби и да се њихова кривица у том погледу подразумијева. Чим негдје запне или се некоме нешто напне, ето Срба као идеолошких и осталих отирача на чији се праг остави све оно што не ваља, а некоме мора да припадне! 

И какво је ово неко вријеме дошло у Црној Гори! Кога год Срби доведу на власт, они почну да раде о глави Србима. Дарујеш им функције о којима до јуче нијесу ни сањали и уведеш их у живот о којем до јуче нијесу имали појма и чак нијесу знали ни да постоји и умјесто да кажу – хвала, они навале Србима да ређају све по списку! Те Косово независно, те Сребреница, те српски језик тамо гдје је био, српска историја Црне Горе постаде нека тамна мрља и сви желе да је претворе у Атлантиду! Гласаш за људе који постану оно што никада били нијесу, нити им је Бог даривао таленте за тако нешто, а они захвале тако што једино Србе не могу да замисле и гдје год могу опањкавају их и угрожавају основна политичка и остала права! 

Уистину такав потилитички феномен ( да гласаш за некога који ти послије тога о глави ради) мало гдје је забиљежен у свијету. Очекујем да ускоро на Оксфорду, Јејлу, Франкфурту… буде одбрањена докторска теза о том феномену и да ће бити путоказ осталим народима како не треба да раде и како треба да имају нормалне политичке заступнике – да их бирају да их бране, а не нападају! 

И има ли који пас, мачка, миш, глиста или црв, који сумња да ће Милојко и његово друштво гласати за Резолуцију о Сребреници? Уколико има, онда смо тек нагребусили, јер не треба бити неки пророк,па схватити да је поменута резолуција само увертира за нове антисрпске дарове. А када они стигну, тек ћемо онда да видимо како Муса дере јарца! 

А какви смо и даље ћемо гласати за оне који ће бити против нас! Народ смо широких схватања, спајамо неспојиво и мора нам се признати да то радимо тако добро да нам сви остали завиде. А и зашто не би, јер од гласања Срба на своју штету, они имају дебеле користи!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МЕДИТАЦИЈЕ ГУРУA MONTENEGRINA, ПРОФ. ДР РАДОВАН РАДОЊИЋ: Величао Мила, стварао његов култ, данас дијели лекције и моралише Јакову, Милојку и Андрији!

ДУБОКА УДБА СЕ ОРГАНИЗОВАЛА: ДПС добио филијалу, на челу Душко Марковић!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко дошао као црквени миш, данас је милионер!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

joanikije

СТРАДАЊЕ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ПОД КОМУНИСТИМА: Безбожници мучили и убили митрополита Јоаникија Липовца, затирали историју и традицију!

gusle01

У ДАНИЛОВРАДУ: Гусларско вече поводом 72 године ГД “Његош”!

alba7

УКОЛИКО СЕ ХРВАТСКА И АЛБАНИЈА НЕ КАЗНЕ ЗБОГ “УБИЈ СРБИНА” И “СРБЕ НА ВРБЕ”: Србија се повлачи са ЕП у Њемачкој!

punisa

ДАН КОЈИ ЈЕ ИЗМЈЕНИО ИДЕЈУ ЈУГОСЛОВЕНСТВА: Пуниша Рачић убио Стјепана Радића, краљ Александар увео диктатуру!

mirdita-dobar-dan-2024-program

ПА КАЖУ ДА СРБИ ПРОВОЦИРАЈУ: “Мирдита” на Видовдан усред Београда!